James Hirvisaari

375. Päivän kirous

4 kommenttia

Nostetaanpa hiukan panoksia ja sivalletaan vyön alle.

Jokainen vihapuhekyttä, joka stalkkaa minun tai FB-kamujeni kirjoituksia, suostuu ja joutuu kirotuksi. Te kaadutte rappusissa ja loukkaatte itsenne ja ajatuksissanne kävelette auton alle, lisäksi saatte inhottavia tauteja, jotka teidän oma sairas mielenne synnyttää. Te ette saa rauhaa, vaan tämä kirous jää mielenne looppiin.

Tämä kiroukseni koskee myös valtakunnansyyttäjänviraston runkkareita ja valtiojohdon kansanpettureita, jos ette tee parannusta pahuudestanne. Vilpitön neuvoni on olla vainoamatta oikeamielisiä.

Facebook 23.5.2017

Advertisements

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja (vapaaherra), teologian ylioppilas (Hki yliopisto)

4 thoughts on “375. Päivän kirous

  1. Hulvatonta!! Mutta ajattele, jos nuo poliisit rupeavat noudattamaan 1600-luvun lakeja, etenkin kun olemme yleensäkin siirtymässä keskiaikaan päin?!

    • Voivoi kun pelkästään se olisi varmastikin nykyään jo rasistinen viharikos.Kelloja kun täytyy katsopas kääntää siitä 1600-luvustakin vielä semmoiset melkein tuhat vuotta taaksepäin että olemme oikeassa ajassa ja nuolemme tarpeeksi uuden pyhän herrakansamme peräaukkoa heidän tunteitaan loukkaamatta.

  2. Juuri näin James!
    Olen samaa mieltä myös Heikin kanssa. Keskiaikaan ollaan menossa hurjaa vauhtia mitättömyyksien, eli maanpettureiden järjettömyyden vuoksi. Heille on vain lusikalla annettu, siksi heidän paikalleen on vaihdettava henkilöitä, joilla on suurella kauhalla älyllisyyttä suotu.

  3. Unterskrift / allekirjoitan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s