James Hirvisaari

378. Poliittinen sijoittautuminen

Jätä kommentti

Koska keskusta on pelkkää petosta ja junttipersut ovat siitäkin vasemmalla, en enää voi identifioida itseäni poliittiseen keskustaan. Sosialisti en tietenkään ole, eikä internatsistinen vihervasemmisto tule muutenkaan kysymykseen. Kokoomuksessakin on vallalla erittäin vastenmielinen liberaalisiipi. Kristilliset ovat puolestaan sinisilmäisiä hölmöjä.

Sijoitan itseni ja poliittisen ideologiani kansallismieliseen ja isänmaalliseen ja kristilliseen oikeistoon. Siitäkin huolimatta, että media ja poliittiset vastustajat tahallisesti demonisoiden ja siis täysin virheellisesti ja valheellisesti nimittävät sellaista fasistiseksi ja rasistiseksi äärioikeistoksi ja vieläkin virheellisemmin jopa kansallissosialismiksi ja natsismiksi.

Vain saastainen henki vääristelee totuutta. Olisi ilo joskus havaita laatua ja aitoa, puhdashenkistä punnintaa journalismissa ja poliittisissa analyyseissä.

 

Nähdäkseni Saul arvioi kokoomuksen tilanteen täysin oikein.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s