James Hirvisaari

379. Loppu polpolle!

1 kommentti

Hei kaikille! Olin ensin aikeissa matkustaa 200 kilometriä ja tulla paikan päälle sanomaan pari valittua sanaa sisäministerille, valtakunnansyyttäjänvirastolle ja vihapuhepoliiseille, mutta katsoin tällä kertaa paremmaksi lähettää sinne mielenilmaukseen tämän hyvin lyhyen viestini.

Nyt haluan vain sanoa, että tilanne on käännetty pahasti päälaelleen, kun terrorismin vastustaminen tulkitaan vihapuheeksi ja siitä huolestuneet kansalaiset leimataan rasisteiksi. Suuresti ihmettelen: kuka lieneekään sekoittanut jopa ministerin pään! Ketä hän kuuntelee ja kenen pillin mukaan hän pomppii, kun hän ei ilmiselvästikään ole tilanteen tasalla? On mieletöntä – suorastaan sulaa hulluutta – lyödä kiilaa oman kansan keskuuteen. Miksi hän ummistaa korvansa? Ja miksi hän puhuu nollatoleranssista? Eikö hän tosiaankaan ymmärrä, mitä se tarkoittaa ja mitä siitä seuraa? On käsittämätöntä, ettei asioista voida keskustella kiihkottomasti ja vääristelemättä. Jatkuva kansalaisten demonisointi on kirottua puuhaa.

Toivotan voimia kaikille poliisivainon kohteeksi joutuneille. Haluan silti muistuttaa, että eivät suinkaan kaikki poliisit ole kansanpettureita. Poliisia vihaavat yleisesti lähinnä äärivasemmistolaiset anarkistit. Kansallismieliset ovat lähtökohtaisesti lain ja järjestyksen kannalla. Mutta sananvapauden rajoittamista ja kansalaisten suun tukkimista emme hyväksy. Vihapuhepoliisien usuttaminen kansalaisten kimppuun on ollut raskas virhe. Toivon, että järki vihdoin voittaa ja että nekin voimavarat ja talousresurssit käytetään jatkossa oikean rikollisuuden ehkäisyyn ja terrorismin torjuntaan.

Tämän enempää minulla ei nyt ole sanottavaa. Luullakseni hyvinkin helposti arvaatte, mitkä ne kaksi valittua sanaa olisivat olleet. Mieltäni riepoo rajusti, ja olen kieltämättä syvästi suivaantunut noiden kansanpettureiden toimintaan. Kiitos ja hyvää kesää kaikille.

– Viestini Pasilan mielenilmaukseen 6.6.2017

 

Ei mulla muuta.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “379. Loppu polpolle!

  1. Videona, lukijana Tiina Keskimäki:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s