James Hirvisaari

380. Arvostelijani

Jätä kommentti

Tulkitsen niin, että se joka moittii politiikkaani ja yhteiskunnallisia näkemyksiäni, ilmeisestikin tukee islamilaista terrorismia ja vähättelee haittamaahanmuuton aiheuttamia erittäin laajamittaisia ongelmia sekä halveksii isänmaatamme, äidinkieltämme, kulttuuriamme ja Suomen kansaa.

Arvostelijani löytynevät enimmäkseen internationalisteista eli antikansallismielisistä punavihreistä, vihervasemmalta, demareista sekä liberaalioikeistosta ja muista itseään hyvinkin fiksuina pitävistä ylimielisistä hurskastelijoista, jotka yli kaiken pelkäävät rasistileimoja, mutta täysin tunteettomasti niitä solkenaan muihin ihmisiin lyövät.

Jotkut tietenkin loukkaantuvat rohkeaan värikkääseen kielenkäyttööni, mutta se on ollut minulle taiteenlaji. Sananvapauden tähden olen halunnut siedättää ja levitellä verbaalisia seiniä.

Kaikenlaista vallan väärinkäyttöä vihaan.

Linja pitää. Varmasti.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s