James Hirvisaari

383. Vallankaappaus

13 kommenttia

Suomessa on tapahtunut vallankaappaus. Perussuomalaiset-puolueelle kuuluvan vallan kaappasivat itselleen kokoomus, keskusta ja ne entiset perussuomalaiset-puolueen jäsenet, jotka hävisivät puoluekokouksen demokraattisissa vaaleissa.

Jussi Halla-aho ja koko uusi puoluejohto sai jäsenistöltä vahvan mandaatin, mutta soinilaiset eivät murskatappiota kestäneet vaan ryhtyivät toteuttamaan jo ennalta suunniteltua irvokasta näytelmää.

Hallitusvaltaa eivät nyt käytä perussuomalaiset, vaikka eduskuntavaalituloksen mukaan valta heille kuuluisi.

 

On hyvä, että perussuomalaiset-puolue puhdistui näistä surkimuksista.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

13 thoughts on “383. Vallankaappaus

 1. Samalla tavallahan puolue kohteli aikanaan Helsingin piiriäkin! Pisti sen sivuraiteelle ja makseli nk. Varjopiirin kulut, mutta demokraattisesti valittu johto hyllytettiin ja jopa sen omat tilit yritettiin kahteen kertaan sulkea laittomasti. Eihän siellä ole säännöillä tai edes laeilla ollut edes symboolista merkitystä. Sylttytehdas on sylttytehdas, minkäs sille teet.
  Mielenkiintoista on, ettei edes ministerimäärää pudotettu tältä uudelta porukalta, vaikka kansanedustajamäärä, joita se edustaa, laski reippaasti. Onpas tämä taas mielenkiintoista tulkintaa …uudet vaalit olisi ollut ainoa oikea ratkaisu.

 2. Timo Soini = PPP = Politiikan Pahin Pettäjä = TS = SMP = VMP

  Sebastian Tynkkynen on samaa mieltä: ”Olet poliittisen historian suurin huijari”

  https://sebastiantynkkynen.com/2017/06/13/ploki-soinille-olet-poliittisen-historian-suurin-huijari/

 3. Kannatan jo täysin avoimesti aseellista vastarintaa maanpetoksellista hallintoamme vastaan.Ei tuo ilveily tai EU:n islamilaisen proxyarmeijan maahantuonti muuten tule loppumaan.Pidän sitä jokaisen armeijan käyneen ja sotilasvalan vannoneen velvollisuutena.

 4. Olisiko aika laittaa jäsenhakemus persuihin, vai odotteletko syksyyn?

 5. Suomi on Saatanan hallussa sanan varsinaisessa merkityksessä.

  Maata johtaa kolme Saatanan käsikassaraa diktatuurilla, perustellen kansalle diktatuurin olevan demokratiaa.

 6. Kysymys: palaako James takaisin Jussi Halla-ahon perussuomalaisiin?

 7. Hyvä 👌

 8. James Hirvisaari on kova änkyttäjä ja tärisijä eikä minkäänlaista kykyä esittää mitään asiaa. Olisi reilua kertoa, että vaimokehan se siellä kirjoittalee Jameksen nimissä.

 9. James, tule takaisin!!

 10. ”On hyvä, että perussuomalaiset-puolue puhdistui näistä surkimuksista.”

  Eikö sitten persuihin jäänyt enää epäkuranttia ainesta, kuten Twitterissä parjaamasi Packalen? Osa on jäänyt näemmä muista syistä (oman uskottavuutensa) kuin vain hillotolppailun? Toisaalta uuvatteihin saattoi siirtyä muutama nuivempikin, ”massapaineen” mukana?

  Toivottavasti tämä nyt selkiyttää ja kirkastaa puolueen linjaa jatkossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s