James Hirvisaari

388. Joukkoraiskaajat

1 kommentti

Minkälainen on joukkoraiskaajan mielenmaailma? Hyi hitto.

Torakoita, sittisontiaisia, luteita, täitä, tuhatjalkaisia, iilimatoja, kaikkea hengen saastaa.

Puuttuu täysin empatia ja terveen kulttuurisen meemipleksin aikaansaama moraali. Pelkkää mätää päässä.

Joukkoraiskauksissa on kyse *yksissä tuumin* tehtävistä väkivallanteoista. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseessä ei ole yksittäisen mieshenkilön aivokuppa vaan kollektiivinen mielenvika.

Ei tämä ole erityisesti islamin ongelma, vaan kaikkien moraalikeripukkia sairastavien primitiivikulttuurien ominaispiirre.

Sitä seuraa, kun populaatiossa ei ole yhteistä sisäänrakennettua moraalia.

Ja kieroutunut lisääntymisviettihän siellä on taustalla. Barbaari ei voi vastustaa raiskaamista kuten kissa ei voi tilaisuuden tullen vastustaa lihapalaa, jos ei ole pidäkkeenä toimivaa moraalista estomekanismia. Sodissahan tämä estomekanismi näyttää vaurioituvan kansasta riippumatta. Väkivaltaan tottuminen raaistaa.

Kyse ei voi olla pelkästä puutteessa elämisestä. On mielestäni hölmöä ajatella että miehen kuin miehen pitää päästä purkamaan ”paineensa”. Lisääntymisvietti on voimakas ja hallitsee suurta osaa elämästä, mutta sen orjana ei kenenkään tarvitse olla.

Korostan vielä, että ihonvärillä ei ole mitään merkitystä tässä asiassa vaan nimenomaan primitiivikulttuurisella meemipleksillä. Toki alttiutta seksuaaliväkivaltaan voi löytyä myös geeneistä.

 

Kulttuuri ja perimä. Meemit ja geenit.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “388. Joukkoraiskaajat

  1. Puolella suomalaisista väkivaltageeni (US 22.9.2009)
    http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/72044-puolella-suomalaisista-vakivaltageeni

    Geeneillä on yllättävän suuri vaikutus väkivaltaiseen käyttäytymiseen, ilmenee Helsingin yliopistossa perjantaina tarkastettavasta Roope Tikkasen väitöskirjasta. Tikkanen tutki, millaisia tekijöitä väkivaltarikosten uusijoiden taustalta löytyy. Tikkanen huomasi, että yhdistäviä tekijöitä ovat vakavat persoonallisuushäiriöt, päihderiippuvuus ja perinnöllinen alttius, Yle Uutiset kertoo. Tikkanen on tutkinut geenimuotoa, jonka kantajilla on suurempi riski väkivaltaiseen käytökseen. Yllättäväksi löydön tekee, että geenimuotoa kantaa yli puolet suomalaisista. Geneettinen alttius voi johtaa väkivaltaiseen käytökseen varsinkin kun mukaan liittyy alkoholin käyttöä.

    Raiskaaminen – geneettinen ominaispiirre?
    http://jam.pp.fi/blogi/238.htm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s