James Hirvisaari

390. Timo Soinin erehdys

7 kommenttia

Olen pitkin matkaa kummastellut Timo Soinin asenteita ja erityisesti epäluuloisuutta. Luulen, että Soini on olettanut kaikkien olevan yhtä ketkuja kuin hän itse on. Katsonut muita oman peilinsä kautta.

Itse en aikoinaan tiennyt mitään hänen vammaisuudestaan. Aivan turhaan hän on kuitenkin ”halla-aholaisia” kieroon katsonut. Miksi hän ei ollut ylpeä koko joukkueestaan ja sitä puolustanut? Mateli median ja kilpailijoiden jaloissa ja häpesi mm-kriittisiä toimijoitaan, jotka olivat keskittyneet maahanmuuttopolitiikkaan.

Hei Timo, eivät he ole olleet ”ihmisvastaisia rasisteja” vaan aidosti kansan tulevaisuudesta huolestuneita tavan kansalaisia, jotka olivat tulleet tukemaan hulluutta vastustavaa kansanliikettä. Sinä petit heidät, petit Suomen kansan. Sankarista kasvoikin surkimus.

Aiemmin olen uumoillut, että joku myrkytti Timo Soinin mielen, ja sen takia hän on ollut epäluuloinen, mutta nyt siis luulen, että kyseessä onkin persoonallisuusongelma.

Jotkut valittavat, että miksi ihmeessä tästä aiheesta pitää vieläkin kirjoittaa. Mutta aihe on kiinnostava. Ja Soinin noususta ja tuhosta on irronnut ja irtoaa edelleen myös suurta hupia. Uskomaton farssi!

 

Timo Soini – mikä mielesi myrkytti?

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

7 thoughts on “390. Timo Soinin erehdys

  1. Soini tiesi, että tulee lähtö ministeri jakkaralta ellei lähde huuhaa porukkaan ! Persu ministerit sai älytettyä tän alaleuattoman pöllön lähteä vetämään uutta vaihtoehtoa ! Näin saivat jokainen pidettyä ministeri paikkansa ja lisää petettyjä lupauksia äänestäjilleen !

  2. Ei kai haittaa jos jaan facebookissa ?😅

  3. Kirjoitin vuonna 2009 kirjoituksen, johon kirjoitin tuolloin omasta mielestäni pahimmat käsitykseni Soinista.
    http://vasarahammer.blogspot.fi/2009/03/valtaeliitin-sylikoira.html

    Halusin tuon jälkeen uskoa persuista parasta. Usko osoittautui tyhjän arvoiseksi viimeistään syksyllä 2015. Tuohon mennessä oli selvinnyt, että Soini hallitsi omiaan pelolla. Mielistelijät ja Soinin nostamat uskotut saivat suosiota, mutta liian itsenäiset toimijat julkista haukkumista ja harjausta.

    Uuvattiprojektiin lähtivät vain mielistelijät ja Soinin uskotut. Omilla ansioillaan nousseet eivät lähteneet mukaan. Uuvattiprojekti meni pieleen mutta tuottaa ykkösuuvatille hillotolpan. Viimeisenä työnään Soini pettää omat uskolliset seurajansa. Kaikille ei riitä hillotolppaa eikä Siniselle Tulevaisuudelle voi luvata pitkää tulevaisuutta.

  4. Soinihan täys rotta. Oli jo iivisniemen keskikoulun aikaan. Ihmistä ei sais haukkua ulkonäön takia, mut toi läski valehteleva rotta on sairas. Sen muija lekuri, muttei paskaa pysty parantamaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s