James Hirvisaari

393. Mauri Peltokankaan tykitys Turun terroriteon jälkeen

3 kommenttia

Morjens!

Satavuotiaassa Suomessa sitten tapahtuu.

Minä ja monet kaltaiseni realistit ja haittamaahanmuuton vastustajat olemme tienneet, että tämä tapahtuu – toivoneet, että näin ei tule koskaan tapahtumaan.

Syvä osanottoni kaikille Turussa asian kokeneille ihmisille.

Seuraavassa tulee sellaista tekstiä että voi olla, ettei sovi kaikkien korville, joten jos ette halua kuulla suoraa mielipidettä, niin nyt kannattaa painaa stoppia.

Ministerit Orpo ja Sipilä,te olette minun mielestäni täysin mitättömiä jätkiä. Teidän ja muiden ministereiden sekä virastojen vastuulla ovat tällaiset tapahtumat.

Ministeri Orpo, te valehtelitte Suomen kansalle, että nuo 30000 henkilöä, joista osa on maahantunkeutujia, oli pakkko ottaa kansainvälisten sopimusten mukaan. Euroopan unioni on päättänyt, että meidän ei olisi tarvinnut ottaa ainuttakaan Ruotsista Suomeen tulevaa turvapaikanhakijaa. Te olette vastuussa. Twiittaus ei nyt auta.

Pääministeri Sipilä, te olette minun mielestäni täysi vellihousu. Te peruutatte yhtä paljon kuin menette eteen päin päätöksissänne, te ette saa mitään aikaan. Mutta te olette vastuussa siitä, että te kutsuitte tähän maahan kolmansista maista valtavan joukon ihmisiä tarjoten omaa kotianne heille asunnoksi. Tätä teidän mainostanne levitettiin kolmansissa maissa, mediassa ja lehdistössä.

Ministeri Sipilä, olkaa niin shokissa kuin haluatte, mutta te olette yksi syyllinen tämän päivän Turun tapahtumiin vastuuttomalla, törkeällä politiikallanne.

Haitamaahanmuutosta on puhuttu Suomessa vuositolkulla. Te ette ole ottaneet pätkääkään opiksi. Onko teillä ministereillä – koko sakki siellä – minkään näköistä häpyä ahneutenne kanssa. Te olette kyllä pitäneet huolta, että teidän sidosryhmillänne bisnes – nimenomaan tämä vokkibisnes, mihin nämä miljardit ovat menneet jotka sitten on leikattu, tiedätte kyllä: minun ja sinun ja vanhusten hyvinvoinnista – te olette pitäneet huolen, että näillä sidosryhmillä homma pelittää, mutta te ette kanna vastuuta kansalaisten turvallisuudesta pätkän vertaa.

En enempää voi halveksia ketään ihmistä tänä päivänä. En vihaa ketään tämänpäiväisten tapahtumienkaan jälkeen. Älkää tekään siellä (ruudun ääressä) vihatko ketään, mutta toimikaa!

Nämä ministerit ja nämä päättäjät, jotka ovat vastuussa tästä, tulee saattaa ovelle ja sanoa, että ”goodbye”.

Tällaiset mitättömät paskiaiset, jotka päättävät meidän maan asioista välittämättä kansakunnan turvallisuudesta, eivät ansaitse meidän veroeuroillamme maksettavia palkkoja, eivät pennin hyrrää.

Ottakaa yhteyttä poliitikkoihin, ottakaa yhteyttä näihin ministereihin, tehkää heille selväksi heidän vastuunsa.

Älkää radikalisoituko, mutta lopetetaan tämä! Nyt on tullut aika puhaltaa peli poikki.

Nyt emme näe Palefacea ja Anssi Kelaa torilla emmekä 15000 hattaraa syövää vasemmistoanarkistia pyörimässä siellä. He ovat menneet komeroihinsa, luikkineet piiloon.

Nyt on aika rehellisten, järkevien suomalaisten ihmisten ottaa ohjat ja lopettaa tämä hulluus tästä maasta.

Ei enää koskaan saa veri virrata Suomen toreilla sen takia, että täällä jotkut hullut hihhuloivat astaloiden kanssa.

Tässä maassa täytyy jokaisen äidin saada kävellä työntäen lastenrattaita turvallisin mielin.

Te päättäjät, jotka olette tästä vastuussa, Irwinin sanoin: HAISTAKAA PASKA!

Näillä mennään. Turvallista syksyä kaikkialle Suomeen.

Mauri Peltokangas 18.8.2017.

VIDEO

Mauri Peltokangas

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “393. Mauri Peltokankaan tykitys Turun terroriteon jälkeen

  1. Videota on katsottu yhden vuorokauden aikana noin miljoona (1 000 000) kertaa.

    Perussuomalainen poltti päreensä Turun tapahtumien takia – ärtynyt puheenvuoro leviää vimmattua vauhtia
    (Suomen Uutiset)

  2. Kannattaa katsoa puhe videolta, linkki on blogauksen lopussa. Maurissa on kansanjohtaja-ainesta.

  3. Nimeltä voisi mainita myös muitakin, kuten tuuliviiri-presidenttimme. Koskeeko tämä? Koskee vähemmän kuin paniikki ja veitseniskut. Onko tämä liikaa? On paljon vähemmän kuin terrorismi, jota on edeltä päätetty tietty määrä sietää. Onko tämä häpeällistä? Kyllä päättäjien itsensä kannalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s