James Hirvisaari

394. SOTATILA

16 kommenttia

Turun eiliseen terrori-iskuun liittyen.

Kuinkahan kauan suvakki-idiooteilla menee sen tajuamiseen, että kyseessä ovat sotatoimet?

Nyt on siis SOTATILA. Ja nyt tarvitaan TEKOJA.

Ne TEOT eivät kuitenkaan ole kansanousu ja laiton kapina, vaan oman väkivaltakoneistomme laillinen mobilisointi.

Sotatilahan edellyttää erityistoimenpiteitä kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi. Mutta valitettavasti meillä on täysin umpisokea ja kelvoton valtiojohto sekä valehteleva media. Ja paljon kansanpettureita.

Minä tiedän, kuinka terroriuhkalle saadaan stoppi.

Tulkaa kysymään.

 

Eurooppa on sodassa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

16 thoughts on “394. SOTATILA

 1. Suvakki on liian ystävällinen sana kuvaamaan tunnuksettomien vihollistaistelijoiden yhteistoimintahuoria.

 2. Suvakkihuorat sanoivat, että eihän tämmöistä Suomessa tapahdu ja että on asiatonta siitä edes vihjata. Mutta huora ei kadu, huora ei häpeä. Huorien kädet ovat veressä, koska he ovat 100% syyllisiä näihin veritekoihin. He ovat päästäneet pedot lammastarhaan.

 3. Anne Margareta Lindell , James …sinusa on yksi vika. Sinä olet liian kiltti. Sinusta pitäisi löytyä enemmän ruutia. … Pistää niin vihaksi, että sumua nään …: Sisäministeri Paula Risikko ulos! Hän on sisäministerinä päävastuussa Turun murhateoista. Ei karkoittanut murhamiestä ulos maasta. RAUS! Ei edes tätä tehtäväänsä kyennyt suorittamaan. Risikko ei saa edes Ruotsin rajoja kiinni. Rajat ovat edelleenkin apposen auki, sepposen selällään … eli, hän ei ole missään suhteessa tehtäviensä tasalla. – Koko vallankaappauksen tehnyt, laiton juntta-hallitus on kaadettava – ulos! RAUS – etunenässä PM Sipilä … kutsui matut Suomeen. Nämä seteliselkärankaiset ketaleet on saatava vastuuseen ja tuomiolle! – Lapatossu ja saamaton eduskunta ulos! RAUS! Uudet vaalit mahdollisimman pian. Persuista PM puolue ja Laura Huhtasaari presidentiksi. Kaikki muut puolueet mennet ”pimeälle puolelle” ja nuoleskelevat rahamaailman valtaeliittiä … iluminatin käsikassaroita joko tietoisesti tai tietämättään.. Suomi palautettava takaisin suomalaisiille. Perustuslakituomioistuin saatava Suomeen, jotta valtiopetokseen syyllistyneet saadaan tuomiolle aina 90-luvun laman alun ajoista lähtien.. … Nyt saa tämä pelleily riittää! Kansan mitta on tullut täytteen!.

 4. Tähän maahan tarvitaan semmoinen pressa jolla on munaa, nykyisellä kun ei tunnu sitä olevan.

 5. Hyvä tiivistetty kirjoitus.

  Emme ole tekemisissä yksittäisten väkivallantekojen kanssa, vaan kyse on islamistien julistamasta sodasta.

  Tässä sodassa tarvitaan armeijaa. Poliisien valmius oli eilen muutama minuutti. Armeijallamme se on muutama kuukausi. Syy, miksi sotilaat eivät puolusta Suomea, on poliittinen päätös.

  Sipilää ja muita hallituksen ministereitä vastaan pitää nostaa syyte maanpetoksesta.

 6. Sodissa tapahtuu juuri tämänkaltaisia hirveyksiä. Voidaan sanoa, että terroristien suorittamat tahalliset hirmuteot ovat olleet onnistuneita sotatoimia. Ei siis kannata miettiä, mitä terroristin saa tappamaan tai mitä hänen päässään liikkuu. Vastaus on hyvin yksinkertainen: se on SOTATILA.

  Sotaisia kehitysmaabarbaareja ei pidä inhimillistää eikä sääliä. Suvakkihuorien hoivavietti on mielisairautta.

 7. Suurin ? osa suomalaisista on lässähtäneitä elintaso ihmisiä jotka ei välitä paljon mistään mitään. Kunhan on kaljaa ja homosalkkarit tvssä.
  Miten tämä lössi saatais nousemaan kapinaan ?
  Miten valta saataisiin pois konsensuspaskapuolueilta ?

 8. ”Terrorismus und Islam hängen zusammen.” Terrorismi ja islam kuuluvat yhteen. Sen sanominen ei ole islamofobiaa. Näin sanoo Indonesian suurimman muslimijärjestön pääsihteeri. Lukekaa toki jos saksaa osaatte. Suomen paskalehdistö näistä vaikenee.

  http://www.faz.net/aktuell/feuilleton/debatten/islamgelehrter-terrorismus-und-islam-haengen-zusammen-15157757.html

  • Uutisointia suomen kielellä: Terrorismin ja islamin välillä on suora yhteys (Kansalainen)

   https://www.kansalainen.fi/terrorismin-ja-islamin-valilla-on-suora-yhteys/

   Kyai Haji Yahya Cholil Staquf on maailman suurimman Islam-järjestön Nahdlatul Ulaman pääsihteeri. Järjestöllä on yli 50 miljoonaa jäsentä pääosin Indonesiassa. Radikaali-islamilaisesta terrorista hän puhuu suoraan. ”Lännen tulisi lopettaa Islam-kritiikin leimaaminen islamfobiaksi”, hän sanoo.

   ”On olemassa suora yhteys fundamentalismin, terrorin ja ortodoksisen islamin välillä”, kertoo Kyai Haji Yahya Cholil Staquf saksalaiselle Frankfurter Allgemeinen Zeitung – lehdelle.

   • ”Imaamit ovat kuin magneetteja, jotka vetävät puoleensa mahdollisia terroristeja” (LK 15.9.2017)

    Selvitys: Länsi-Euroopan terrori-iskuissa useimmiten taustalla uskonnollinen johtaja

    https://www.lapinkansa.fi/ulkomaat/imaamit-ovat-kuin-magneetteja-jotka-vetavat-puoleensa-mahdollisia-terroristeja-200394896/

    STT
    Tukholma

    Islamistinen terrorismi on lisääntynyt voimakkaasti Länsi-Euroopassa vuodesta 2014 lähtien. Valtaosassa tehdyistä iskuista on taustalla toiminut uskonnollinen johtaja. Vähintään kaksi kolmasosaa iskuissa mukana olleista terroristeista on saanut vaikutteita islamilaisilta uskonoppineilta eli imaameilta, selviää ruotsalaisen uutistoimisto TT:n raporttien pohjalta tekemästä selvityksestä.

    Selkein esimerkki tästä on Barcelonan elokuinen isku. Poliisin mukaan iskun tehneiden terroristien epäillään radikalisoituneen imaami Abdelbaki Es Sattyn vaikutuksen takia.

    Terrorismiasiantuntijoiden mukaan vihasaarnaajat ovatkin suurimmaksi osaksi luoneet olosuhteet väkivallalle, joka on viime vuosina ravistellut Eurooppaa.

    –  He ovat kuin magneetteja, jotka vetävät puoleensa mahdollisia terroristeja, sanoo ruotsalainen terrorismitutkija Magnus Ranstorp.

    Harva radikalisoitunut yksinään

    TT:n mukaan iso osa terroristeista on nuoria, Euroopassa syntyneitä miehiä. Arviolta 70 prosentilla on pohjoisafrikkalaiset juuret, ja monet ovat olleet vankilassa. Harva heistä kuitenkin vaikuttaa radikalisoituneen yksinään.

    Turvallisuuspolitiikan asiantuntija, professori Peter Neumann Lontoon King’s College -yliopistosta sanoo, että ihmisiä värvätään mukaan islamistisiin liikkeisiin lähinnä henkilökohtaisten kontaktien kautta, ei niinkään internetin avulla. Tässä imaameilla on hänen mukaansa tärkeä rooli.

    Imaamiksi tulemiseksi ei islamissa vaadita virallista, tiettyä koulutusta, vaikka jotkut tahot ovatkin sitä vaatineet.

    Italia karkottanut useita ihmisiä

    Paljon pohdittu kysymys on se, kuinka yhteiskunta voi estää terroristeja värväävien imaamien toiminnan.

    –  Tanska on estänyt kuuden vihasaarnaajan saapumisen maahan. Ruotsissa emme ole tällaista tehneet, Ranstorp sanoo.

    Monissa maissa, kuten esimerkiksi Britanniassa, Ranskassa, Belgiassa ja Saksassa, tietyt islamistiset järjestöt on kielletty ja useita vihasaarnaajia on vangittu.

    Kovimmat otteet imaamien suhteen on ollut kuitenkin Italialla. Vuosina 2015 ja 2016 Italia karkotti useita ihmisiä muun muassa Tunisiaan, Marokkoon ja Pakistaniin.

    –  Italia karkottaa saarnaajia toisin kuin me (Ruotsi). Mutta Italiassa ei juuri käyty tästä keskustelua, Ranstorp sanoo.

    –  Mutta ehkä karkotukset ovat toimineet, koska Italiassa ei ole tehty iskuja, hän pohtii.

    Ranstorp arvelee, että Ruotsissa asia ratkaistaan imaamikoulutuksella, joka maassa on suunnitteilla.

    –  Mutta pitää pitää mielessä, että ongelma on tätä isompi, hän painottaa.

 9. Ne TEOT eivät kuitenkaan ole kansanousu ja laiton kapina, vaan oman väkivaltakoneistomme laillinen mobilisointi.
  Mitä tämä tarkoittaa käytännössä ?

 10. ”Euroopassa iskevä terroristi ei välttämättä ole minkään järjestön jäsen, vaan kokee käyvänsä maailmanlaajuista SOTAA USKONTONSA PUOLESTA.”

  ”Suomessa ollaan Parosen mukaan nyt sen kysymyksen äärellä, tunnustetaanko terrori-isku SODANKÄYNNIKSI vai ei.”

  Terrorismitutkija: Nyt on saatettu astua rajan yli – paluuta normaalitilaan ei välttämättä enää ole

 11. Väkivaltakoneisto on kai poliisi, rajavalvojat ja armeija. Sellaiset löytyvät Ruotsistakin. Koneistoa johtavat siviilipoliitikot ja korkeat virkamiehet. Nopea muutos tuskin mahdollista koneiston toiminnan korjaamista ajatellen. Pitäisi syntyä ensin laajapohjainen kansanliike lakkoineen. Syvät rivit sellaiseen uniset.

 12. Uskonsota on ollut Saksassa käynnissä jo vuuosia, kun sakujen piti raahata halpatyövoimaa Turkista.
  Kyllä vanha sanonta. että ihmisen ja eläimen välinen raja on Kreikan ja Turkin välissä, pitää paikkansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.