James Hirvisaari

400. Sinua tarvitaan

2 kommenttia

Suomessa kaivataan nyt ihmisiä, jotka puhuvat asioista suoraan ja selvällä suomen kielellä eikä ”poliittisesti korrekteja” mediapelkoisia hyssyttelijöitä, jotka varjelevat hysteerisesti omaa profiiliaan ja pyrkivät lipevään salonkikelpoiseen mielistelyyn ja oman limaisen poliittisen uransa varmistelemiseen.

Vain paha ihminen tai umpi-idiootti sekä valehteleva mediakenttä määrittelee ihmisiä äärioikeistolaisiksi, fasisteiksi tai rasisteiksi pelkkien maahanmuuttopoliittisten näkemystensä takia.

Älä anna mukavuudenhalulle valtaa, vaan astu rohkeasti esiin, jos haluat olla maatamme, kansaamme, arvojamme ja kulttuuriamme puolustamassa.

Älä anna pelolle valtaa, vaan avaa rohkeasti suusi, jos haluat Suomen pysyvän Suomena.

Kyseessä on kansamme turvallisuus ja tulevaisuus, pyhä asia.

 

Eero Järnefeltin puhutteleva maalaus Kaski (1893), josta huokuu voimakas kansallisromantiikka ja suomalaisuuden sisukas henki.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “400. Sinua tarvitaan

  1. Mielestäni suomen korjaaminen tulee aloittaa oikeuslaitoksesta, joka on nykyään korruptoitunut hyvävelilaitos. Ennen sitä ei täällä saa sanoa mielipidettään.

  2. Ranska, Britannia, Espanja, Saksa ja Ruotsi … Hidasta liukumista hyvin ahtaaseen asemaan. Suomen voisi hyvin ennustaa käyvän saman kaaren lävitse. Niin paljon yhteisiä kulttuurin ja politiikan komponentteja löytyy EU-tasolla. Olen helppo olla pessimisti. Helpoin ratkaisu ei ole aina oikea kumminkaan. Mitään nopeita voittoja ei tiedossa ole ja sinnikkyys on asiassa keskeisintä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.