James Hirvisaari

405. Synkkä ennustukseni tulevista vuosikymmenistä

4 kommenttia

1. Laajamittaista rähinää ei Suomessa tule vielä pitkään aikaan, toki toivoisin että ei koskaan. On aina parempi tavoitella poliittista ratkaisua.

2. Oman kansamme ja kulttuurimme puolustajien on nyt vain pidettävä mahdollisimman kovaa meteliä.

3. Valitettavasti tämä maa ja Eurooppa ehtii kuitenkin ajautua hyvin syvälle sekasortoon, ennen kuin suunta muuttuu. Sitä ennen pitää tapahtua useita koko kaupunkeja tuhoavia terroritekoja ja muita barbaarilaumojen tuhotöitä.

4. Aikanaan kaaos saanee vallan, mutta lopulta tapahtunee myös puhdistus. Barbaarit tuhotaan viimeiseen mieheen niinkuin natsit II maailmansodassa.

5. Olisi vain ollut mukavampi, että olisi toimittu ajoissa ja ehkäisty rohkeasti ennalta yhteiskuntiemme turmelus.

6. Kelvoton valtiojohtomme on päävastuussa Suomen pilaamisesta, mutta vastuu on myös vierautta ihannoivia ja omaa kansaamme halveksivia puolueita äänestäneiden kansalaisten sekä nukkuvien taholla.

7. Tulevaisuus ei ole ruusuinen.

 

Euroopan turmelus

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “405. Synkkä ennustukseni tulevista vuosikymmenistä

 1. Ennustukseni ei ole tuulesta temmattu:

  EU-viranomaisen vakava varoitus: Euroopassa jopa 50000 jihadistia, joista tuhannet valmiit tekemään terrori-iskuja
  (IL 1.9.2017)

  Belgialainen Gilles de Kerchove varoittaa Eurooppaa tulevista suurten terrori-iskujen vuosikymmenistä.

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201709012200366798_ul.shtml

  EU:n terrorismin torjunnan koordinaattori Gilles de Kerchove antoi torstaina vakavan varoituksen Britanniassa ja muualla Euroopassa asuvista jihadisteista.

  De Kerchoven mukaan Britanniassa on ainakin 25 000 radikalisoitunutta muslimia, joista jopa 3 000 on valmis tekemään terrori-iskuja saarivaltiossa.

  – Ranskassa heitä on 17 000, Espanjassa yli 5 000 ja Belgiassa 2 000. Yhteensä Euroopassa heitä on yli 50 000, de Kerchove kertoi espanjalaislehti El Mundon torstaina julkaisemassa haastattelussa.

 2. Juutalaiskysymykseen en ota kantaa . Siitä on mielestäni hölmöä vouhottaa suuntaan tai toiseen. Toteanpa vain, että Israel on paljon sivistyneempi maa kuin primitiiviset islamilaiset maat. Toki pidän juutalaisuutta erityisasemassa heidän kristinuskon syntymiseen johtavan historiansa tähden, mutta politiikka ja maailman rahavalta on toinen juttu. Minua ei kuitenkaan kiinnosta kuunnella natsihenkisten juutalaisten uunittajien vinkumista tästä asiasta. Pidän arvossa suomalaisuutta, itsenäisyyttämme ja kansamme kulttuuriperintöä, ja tarkastelen maailmaa kristillis-hengellisestä näkövinkkelistä. Tämä maailma on pahan vallassa, eikä se asiaintila politiikalla miksikään muutu. Ihminen on omaa lajiaan tappava petoeläin, kuten vankilapsykiatri Hannu Lauerma tuossa videoklipissä toteaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s