James Hirvisaari

406. Sarasvuo: Kulttuurimme on parempi

4 kommenttia

Jari Sarasvuo puhui taannoin televisiossa erittäin hyvin.

”Suomalaista ja länsimaista kulttuuria täytyy uskaltaa pitää PAREMPANA kuin esimerkiksi islamilaista kulttuuria. Se on parempi. Se on parempi sen takia, että minulla on kolme tytärtä. Se on parempi sen takia, että se ei rakennu niin vahvasti taikauskolle. Se ei ole niin armottomalla tavalla uskontojen panttivanki. Se on parempi sen takia, että se on inhimillisempi, siis rikosseuraamuksiltaan jne. Minusta meidän pitäisi uskaltaa suojella omaa kulttuuriamme.

Ei se tee minusta rasistia tai natsia tai oikeistolaista, jos olen sitä mieltä, että olemme saavuttaneet paljon tällä valistuksen ja länsimaisen humaanin ajattelun polulla, ja niitä saavutuksia pitää suojella.

Toivon, että pääsisimme pois tästä ylihygienisestä, neuroottisesta – mikä ihmeen valkoisen miehen taakka se nyt tällä kertaa Suomessa on – mutta tällaisesta ihme ajatuksesta, että me emme saa puolustaa sitä, mikä on oikeasti parempi.

Siis on OIKEASTI parempi, että ei sallita tyttöjen klitoristen amputointia. Se on oikeasti parempi. Sorry. Sinä olet eri mieltä – sinä olet väärässä.

Ja on OIKEASTI parempi, että nainen ei ole omaisuuserä.

On paljon asioita, jotka ovat OIKEASTI parempia, ja meidän pitää olla siitä ylpeitä, ja meidän pitää uskaltaa se sanoa. Ja heti perään meidän pitää ottaa se asia huomioon, että islamissa ei ollut koskaan Immanuel Kantia – siellä ei ollut valistusta. Se ei ole progressiivinen kulttuuri.

Tämän sanominen ei tee ihmisestä ksenofobista [muukalaiskammoista].”

Hienoa tekstiä. Valitettavasti Sarasvuo taisi mediapaineessa joutua pyörtämään sanansa.

Tässä vielä sama videolla:

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “406. Sarasvuo: Kulttuurimme on parempi

  1. Kenties olisi parempi olla sanomatta mitään jos ei ole varma että pystyy seisomaan sanojensa takana. Tässä ottelussa ei voi pelata molemmilla puolilla. Kukaan.

  2. Tarvitaanko länsimaalaisuuden puolustamiseen valtiota (eli väkivallan uhalla pakotettavaa verotusta) ?

  3. Takinkääntäjät sortuvat elon tiellä, jätkä vain porskuttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s