James Hirvisaari

409. Asian ydin – arabin suulla!

2 kommenttia

Tässä on äärimmäisen tärkeä haastattelu. Tämä lyhyt ohjelma pitäisi kaikkien suomalaisten nähdä. Todellakin suoraa puhetta. Suomenkielinen tekstitys.

”Rajat kiinni? Egyptiläinen imaamin poika, bestseller-kirjailija ja islam-kriitikko Hamed Abdel Samad on läheltä seurannut Euroopan tilannetta yli 20 vuotta: ”Eurooppaan tulevat muslimit eivät sopeudu ja omaksu länsimaista kulttuuria, vaikka poliitikot niin toivovat.” Miksi terrori-iskut lisääntyvät, mikä on islamistien tavoite? Katso Hamedin lyhyt haastattelu, joka tehtiin pian Turun tapahtumien jälkeen (Avainmedia Lähetysjärjestö ry):”

 

Haastattelu löytyy myös MV-lehdestä ja Youtubesta.

Video on myös erinomainen näyttö siitä, kuinka kristilliset tahot (tässä helluntailaiset – Avainmedia) ovat kartalla. Kristittyjä ei olisi laisinkaan syytä mollata hörhöiksi ja muilla pilkallisilla nimittelyillä. Operoimme hengellisellä tasolla eli samalla, jossa vihollisemme toimii, eikä sitä kannata mitätöidä eikä väheksyä. Se on kuitenkin vahva osa haittamaahanmuuttoa vastustavaa rintamaa. (Kirkon sinisilmäiset maailmanhalaajat ovat sitten asia aivan erikseen.)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “409. Asian ydin – arabin suulla!

  1. Kaj Granlund : Nicolai Sennels – Helig Vrede
    http://kajgran.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243202-nicolai-sennels-helig-vrede

    Tanskalainen asiantuntija: ”Muslimien integroituminen länteen mahdotonta.”
    http://jam.pp.fi/blogi/61.htm

  2. Hienoa! Tällaista ei järjen vaan hyvän tolkun kristinuskoa tarvitsemme. Usko antaa voimaa elää ja kirkastaa kristityn normeja niin, etteivät ne tunnu pakkopullalta. Se on sellaista vapautta, joka yllättää liberaalin ja saa islamilaisen hereille islamin harhoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.