James Hirvisaari

412. Mitä on vihapuhe?

4 kommenttia

Mitä on vihapuhe? Eero Tillanen kertoo. Tämä tulisieluinen täräys iskee kuin miljoona volttia! Kertalaakista kaikkien puheenvuorojen kärkeen!

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “412. Mitä on vihapuhe?

  1. Oma vihapuheita koskeva puheenvuoroni eduskunnassa 12.3.2015 on edelleen ajankohtainen:

    MV-lehdessä:

    https://mvlehti.net/2017/10/03/video-james-hirvisaaren-puhe-eduskunnassa-12-3-2015-aiheena-vihapuhe/

  2. Mieleen pureutuva puheenvuoro. Kannattaa kuunnella! Vihaisen puheen vääntäminen ”vihapuheeksi” on virhe. Eivät tunteet ole moraalittomia vaan teot. Aidon tunteen purkaminen sanalliseen muotoon on oltava jopa perusoikeus. Laissa on jo pykälä kunnianloukkauksesta ja tämä riittää kattamaan moraalittoman teon tässä aiheessa.

    • Tillasen puheen alussa oleva viittaus siionisteihin on harmittanut joitakin Israel-kristittyjä, mutta he ajattelevat siionismin hengelliseltä pohjalta ja Raamatun kirjoitusten pohjalta, eikä sitä pidä sekoittaa Tillasen käsittääkseni tarkoittamien maailman juutalaisen rahamahdin ja sen valtapyrkimysten tai vasemmistolaisen ideologian tukemiseksi.

  3. Juuri näin, James. Nämä saatanaa palvovat kasaarisionistit eli valheelliset juutalaiset ovat onnistuneet huijaamaan monia kristittyjä uskomaan että nämä puolustavat oikeiden, seemiläisiin kansoihin kuuluvien juutalaisten Israelia. Näin ei ole, nykyinen Israel on oikeiden juutalaisten mukaan saatanan Israel ja oikea voi syntyä vasta sitten, kun Messias laskeutuu alas taivaasta ja lahjoittaa sen heille. Tuolloin kansat ovat taas veljiä keskenään, eivätkä sodi. Lisää tietoa asiasta (lontooksi) täältä: http://truetorahjews.org/zionism

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s