James Hirvisaari

415. Hirviömäinen vihakoneisto

Jätä kommentti

Tällä viikolla käynnistyi Opetus- ja kulttuuriministeriön Sitoudun torjumaan vihapuhetta -haastekampanja.

Taustana vallanpitäjien vihapuhekampanjalle on ollut Valtioneuvoston ihmisoikeusselonteko (valmistui vuonna 2014), jota käsiteltiin aikoinaan myös lakivaliokunnassa, jonka jäsen olin. Häikäilemätön prosessi ei kestä päivänvaloa, mutta ketään ei kiinnosta.

Silloin kirjattu nollatoleranssilinja alkaa nyt puremaan ja näkymään ihan käytännön tasolla, kun valtiovalta pyrkii tukahduttamaan erityisesti maahanmuuttopolitiikan kritisoimisen leimaamalla kaiken siihen liittyvän rasismiksi ja vihapuheeksi, jota vastaan on siis tällä viikolla aloitettu erityinen kampanja.

Aion laatia asiasta lyhyen tiivistelmän, vaikka tiedän ettei vallanpitäjien härski peli ja eduskunnan suhmurointi ketään kiinnosta.

Kysehän on tietenkin vallasta eikä ihmisten eettisestä pöyristymisestä. Kun vanhojen puolueiden poliitikot älysivät, että kansalaisten kannatus merkittävässä määrin luisuu maahanmuuttopolitiikan tiukentamista vaativalle puolueelle, alkoi törkeä tuhotyö ja häikäilemätön hyökkäys maahanmuuttokriitikoita kohtaan, kuten tiedämme. Likaista peliä, kiilan lyömistä kansan keskuuteen, ihmisarvon riistämistä, rasistileimojen lyömistä, silmitöntä vihaa. Ja kaikki perustuu valheelle, jota kelvoton media kovaäänisesti rummuttaa. Sietämätöntä moraalittomuutta.

Haastan kaikki suomalaiset harrastamaan laillista vihapuhetta: tiukkaa kritiikkiä tuhoisaa maahanmuuttopolitiikkaa ja sekopäistä yltiösuvaitsevaisuutta vastaan.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s