James Hirvisaari

418. Raiskausvaara!

9 kommenttia

Suomessa on rikosuutisten ja -tilastojen mukaan viime vuosina kohonnut raiskausvaara, ja trendi on nouseva, mutta julkisesti ei saa sanoa, mistä se johtuu, koska Suomessa mielipiteen lisäksi myös julkisuuteen jaettu tieto voi olla rikos.

Varoitan nyt kuitenkin kaikkia Suomen naisia ja tyttöjä. Edellä mainituista syistä kannattaa olla varuillaan. Minähän en valitettavasti voi tässä sanoa, missä vaara piilee. Uskon, että kaikilla on tämä tieto sanomattakin. Jakakaa sitä tietoa kavereille, ystäville, kaikille. Puhukaa asiasta, sillä siten pelastatte varmasti monia raiskauksilta ja joukkoraiskauksilta.

Varoitan myös varomattomasti varoittamasta, sillä tälläkin viikolla eräälle varoittajalle määrättiin sakkoja Tampereen käräjäoikeudessa. Siitä ”kiitämme” Raija Toiviaista Valtakunnansyyttäjänvirastosta. Hänen mielestään varoittaminen on kiihottamista kansanryhmää vastaan eli rikoksen tunnusmerkistön mukaista solvaamista ja panettelua. Lienee niin, että hänen mielestään tyttöjen kohtaloilla ei ole mitään väliä, sillä erään muodikkaan ideologian tuottamasta ”ihanuudesta” pitää olla valmis maksamaan hinta. Kansalaisten on siis syytä olla tarkkana, sillä vääränlaista varoitusmerkkiä ei saa käyttää, ei myöskään vääriä sanoja, vaikka sellaiset raiskauksia ehkäisisivätkin. Tärkeintä on olla kiihottamatta ja raiskaajia moittimatta.

Mielestäni varoittamisen estäminen on kuitenkin suorastaan raiskauksiin syyllistymistä. Valtakunnansyyttäjänvirastossa nukutaan silti hyvin. Valtakunnansyyttäjänvirasto punnitsee, kumpia on tärkeämpää puolustaa, raiskattuja vai raiskaajia. Ja pohtii, kumpi on uhri, raiskattu vai raiskaaja. Ja ratkaisee asian raiskattujen vahingoksi.

Saatanallinen instanssi.

Te patologiset idiootit, te inhat kansanpetturit, te oikeuden väärinkäyttäjät, kuulkaa kansan tuomio ja tunnustakaa petoksenne.

Mutta katsokaapa tarkasti alla olevaa kuvaa. Naisoletettu selvästikin murjoo karmealla tavalla miesoletetun insinöörin olkapään, eikä poloinen miesoletettu voi edes puolustautua, sillä hänellä on kädessään vain viivoitin.

Sotatoimien torjumisen lisäksi tärkeintä olisi nyt suojella naisiamme ja tyttöjämme.

On kansallinen hätätila.

 

Tällainen varoitusmerkki on ihan ok, kunhan viivoitinta pitävä hahmo ei ole kielletyllä värillä.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

9 thoughts on “418. Raiskausvaara!

 1. Oikeuslaitos on tehnyt itsensä naurunalaiseksi. Se jopa naurattaisi, ellei kyse olisi vakavasta asiasta eli kansanpetturuudesta.

  Hei Valtakunnansyyttäjänvirasto! Teette paskaa työtä ja tuloksena on paskaa jälkeä.

 2. Jälleen ikävä esimerkki oikeusjärjestelmän mädäntyneisyydestä:

  ”Käräjäoikeus tuomitsi rautavaaralaisen 72-vuotiaan naisen kansanryhmää vastaan kiihottamisesta 60 päiväsakkoon, josta tulee naiselle maksettavaa 420 euroa sekä 80 euron rikosuhrimaksu.”

  http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Oikeus-Yhteiskunnallinen-keskustelu-ja-solvaaminen-on-kaksi-eri-asiaa/1054034?pwbi=8a9bec4ee7bcc7331c6fa9f1bd6a2931

 3. Hyvä puhe. Täyttä asiaa! Hyvä James!

 4. Olisi kiva, jos tuomiot perusteluineen julkaistaisiin, niin kansalainen osaisi edes ennaltaehkäistä rikollisuuttaan. Vai onko tarkoituskin pitää raja mahdollisimman hämäränä, jotta suut pysyisivät varmuudenkin vuoksi supussa, eikä minkäänlaista kritiikkiä enää voisi esittää?

  Tampereen tapauksesta en ollut kuullutkaan, Kuopiossa MV:n mukaan kyse Itävallassa poikalapsen raiskanneiden torumisesta. SS ei valaissut asiaa lainkaan. Englannissa poliisi saanut potkut ehdotettuaan terroristeille sikarangaistusta. Eli ainakaan terroristeja tai raiskaajia ei saa haukkua.

  Kuinkahan moni vihapuhui Jammusta ja millaisia rangaistuksia siitä jaettiin? Entä Breivikistä?

 5. Blogaus löytyy myös MV-lehdestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s