James Hirvisaari

424. Miksi?

2 kommenttia

Eniten hämmästelen sitä epärehellisyyttä, millä nuo uuvatit nyt Jussi Halla-ahoa ja ykkösketjuaan haukkuvat. Solvaavat heitä moraalittomiksi ja rasistisiksi ihmisiksi, joilla on ihmisvastainen aate. Hypnotisoiko Timo Soini despootin otteellaan koko joukon, vai miksi ihmeessä he levittävät suoraan sanoen täysin valheellista kuvaa ihan tavallisista, fiksuista ja sivistyneistä suomalaisista ihmisistä, joilla nyt sattuu olemaan ihan perusteltukin kanta vastustaa liian löysää maahanmuuttopolitiikkaa?

Tämä ei ole minulle auennut. Miksi he elävät valheessa? Miksi he eivät kykene tunnustamaan, että Halla-ahon linja puhuttelee suurta osaa suomalaisista? Miksi pitää ruveta kunnon ihmisiä demonisoimaan ja leimaamaan ja heidän – mielestäni erittäin tervettä – aatemaailmaansa rumasti haukkumaan?

Jotakin on pielessä – eihän tuo porukka ihan normaalilta vaikuta.

 

Joukkohypnoosi?

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “424. Miksi?

  1. Ahneus. Ahneus ajoi Soinin perään. Ahneus ajaa taistelemaan poliittisesta elintilasta nyt.

  2. Demokratia (vallan illuusio) on luotu saamaan kansa riitoihin. Kaikki yrittävät väkivallan uhalla pakottaa eri mieltä olevat kustantamaan omia ideoita. Siitähän kaikissa vaaleissa on aina ollut kyse. Voisiko ratkaisu olla se, että ihmisten annettaisiin pitää omat rahansa ja käyttää ne itse valitsemiinsa kohteisiin. Miten ihmeessä meidät on saatu näin perusteellisesti huijattua ajattelemaan, että vapaus on huono asia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s