James Hirvisaari

425. Nainen

3 kommenttia

Epänaiselliset, biologisesti naaraspuoliset yksilöt ovat kateellisia NAISELLISILLE naisille, koska naiseus on lähellä jumalattaruutta.

Feminismi ja tämä vastenmielinen sukupuolineutraalisuusvimma ei ole sotaa miestä ja poikaa vastaan vaan se on sotaa naista ja tyttöä vastaan.

Tyttöset, käyttäkää hameita ja leikkikää prinsessaleikkejä. Olette suloisia.

Jokaisessa naisessa ja tytössä on taivaallista kauneutta.

 

Jumalattaret. Vaalea ja tumma.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “425. Nainen

  1. Feminismi on sotaa luojaa vastaan.

  2. Kiva kuva! Onneksi suurin osa ihmiskuntaa, miehissä ja naisissa, ei jaa femakkojen arvomaailmaa eikä tapoja. Äänekäs vähemmistö tämäkin ja huutaa elämän marginaalista mutta poliittisesti oikein rappeutuneiden ihmisten mielestä. Feminismi oli hyvästä ajaessaan naiselle toiminnallista tasa-arvoa tavallisten naisten edustajina. Nyt pahasta.

  3. Feminismi on epänaiseutta. Feminismi on vihan aate. Feminismi vihaa miestä mutta erityisesti se vihaa naiseutta. Feminismi on silkkaa luomistyön pilkkaa. Naiseus on lähellä jumalattaruutta. Naiset, olkaa naisia, älkää feministejä. Olkaa naisellisia naisia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s