James Hirvisaari

433. Suvakkien petollisuus

7 kommenttia

Maamme poliittinen eliitti on täynnä suvakkeja. Kyseinen termihän koostuu sanoista ”suvaitsevainen” ja ”vajakki”, ja sitä käytetään silloin, kun suvaitsevainen suvaitsee jo tasolla ”kliininen idiootti”. Nämä kliiniset idiootit toivottavat kaikki maailman turvapaikkaturistit loisimaan suomalaisten verovaroilla samalla kun silmittömässä vihassaan nimittelevät isänmaallisia kansamme puolustajia ihmisvastaisiksi rasisteiksi.

Suvakkien suvaitsevaisuus on siis varsin valikoivaa ja vihantäyteistä.

Ihmiset ovat kovin sinisilmäisiä. Patologisilla suvakeillahan ei todellakaan ole tarkoituksena puolustaa ”ihmisoikeuksia” vaan vastustaa Suomea, suomalaisia, suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria, suomalaisia tapoja sekä terveitä perhearvoja. Kaiken muunkin toimintansa perusteella he ovat pelkkiä kansanpettureita, petollisia piilokommunisteja, mitä tosiasiaa moni ei ymmärrä eikä uskalla päästää edes ajatuksiinsa.

Eli heihin ei mikään järkipuhe tehoa. Koskaan.

Se on täysin tahallista tuhotoimintaa.

Pahoja ihmisiä.

Riivatut pahan palvojat.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

7 thoughts on “433. Suvakkien petollisuus

 1. => Toimitaan laillisissa puitteissa, mutta pelataan likaista peliä.

 2. Oma käsitykseni on että tietyt ryhmät (esim vihreät, vasemmisto, feministit yms.) on vallanneet anarkistit jotka esiintyvät kyseisen ryhmän jäsenenä vaikka päämäärä on vain ja ainoastaan anarkistisen kaaoksen luominen ja maanpetoksellinen toiminta.

  • Motiivia moiseen on vaikea ymmärtää, jollei masinointi ja toiminnan koordinointi tule ulkomailta. Tai ehkä se aate on vain sekoittanut pään. Kollektiivista mielisairautta. Häpeällistä oman pesän likaamista ja tuhontaa.

  • MV:ssä kommentointia:

   Heppu Korhonen:
   Kyse on Marxin kommunismista, jossa valtioiden rajat hävitetään ja kaikista tehdään tasa-arvoisia. Paitsi eliitistä, jonka koko Neuvostoliitossa oli noin 5%. Suvakit puhuvat kauniisti ihmisarvoista, hädän alaisten auttamisesta ja vastuun kantamisesta. Totuus on toinen, pakolaiset ovat suvakeille sopiva työkalu Suomen tuhoamisessa, eivät suvakit inhimillisyyttä tai ihmisarvoa ajattele. Eivät he näe millaisessa hädässä lähimmäiset, vanhukset ja lapsiperheet Suomessa ovat. Ei heitä kiinnosta kilometrien pituiset ruokajonot. Suvakit ovat loppujen lopuksi julmia ja hyvin itsekkäitä. He ovat susia lammasten vaatteissa.

   Esa Nurkkala:
   Suomessa on aina ollut tuholaisia jotka ovat pyrkineet tuhoamaan maamme, punikit oli sisällissodassa liittämässä maatamme neuvostojen perheyhteisöön, toisen mailmansodaikaan oli punikit jälleen tuhoamassa maatamme sisältäpäin, sitä jatkui neuvostoliiton romahtamiseen asti, tämän jälkeen oli muutaman vuoden hiljaisuus kun verenpunainen kupla poksahti, nyt ne on taas aktivoituneet kun ovat huomanneet että asuttamalla afrikka suomeen saadaan kansa tuhottua, punikkien mielestä heitä huonommat ihmiset. Punikit ovat löytäneet kumppanin klobalisteista joiden tarkoitus on tuhota kansojen identiteetti. Väitän että suomi ei ole ollut koskaan suuremmassa vaarassa kuin nyt, nuo suomalaisuuden verta imevät loiset ovat kiinni lujasti hallinnossa, poliisissa, puolustusvoimissa ym.

   Anti Kalevi Happonen:
   Noiden aate on nimeltään uusstalinismi. (Uus)stalinismiin kuuluu jatkuva vallankumous eli anarkia. Eli kyllä he tietävät mitä tekevät.

 3. Tuntuuko, että maailma on mennyt hulluksi: pojat eivät saa olla poikia eivätkä tytöt tyttöjä, yhteiskuntamme hylkii omia mutta tukee turvapaikkaturistien loisimista, itsenäisyytemme lahjoitetaan pois jne. Se kaikki mädätys on täysin tahallista tuhotoimintaa. Se on uusstalinismia, jatkuvaan anarkiaan perustuvaa vallankumousta. Mikä tahansa onkin sairasta, sitä he kannattavat. Heitä löytyy kaikista puolueista vähintään myyrinä. Poliittinen eliitti on korruptoitunut. Valtamedia on pilaantunut. Olemme tuhoisalla matkalla kohti totalitariaa, jossa on vain yksi totuus; sananvapautta ei ole, ei myöskään yhdistymisvapautta. Suuri osa kansasta nukkuu, mutta nyt tarvitaan kipakkaa herätystä.

 4. Tämä on todellista sielunhoitoa niille, joita nykyinen hulluus riepoo:

  Pat Condell: A Word To The Criminal Migrant

  (Suomenkielisen tekstityksen saa päälle videon mutterivalikosta)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s