James Hirvisaari

434. Punaterrori ja Suomi 100

6 kommenttia

Paljon puhutaan terrorismista ja sisällissodasta. Paljon ihmetellään vieraskoreutta, muukalaisten hyysäämistä ja oman kansamme hyljeksimistä. Radikaali islam käy sotaa keskuudessamme. Mutta me olemme olleet toisenlaisessa sodassa jo vuosikymmeniä.

Punaterrorin aiheuttama tahallinen kärsimys Suomen kansalle on jatkunut jo hyvin pitkään. Nyt nuo laajasti soluttautuneet kansanpetturit ovat käymässä yhä röyhkeämmiksi. Mikään mädätys ei ole niin sairasta, etteivätkö he julkeaisi sellaista edistää. Ja muut poliitikot sokeudessaan ja tekopyhyydessään myötäilevät. Suomen kansa nukkuu, kun heidän elintilaansa jatkuvasti kavennetaan ja turvallisuuttansa heikennetään. Ja punaterrori jatkaa kaikessa rauhassa määrätietoista ja tahallista, mutta laillisuuden verhoon piiloutunutta tuhotoimintaansa.

Punaterrori kannattaa kaikenlaista haittamaahanmuuttoa ja toivottaa myös radikaalin islamin tervetulleeksi, koska tarkoituksena on tuottaa kaaosta yhteiskuntaan vallankumouksen nimessä. Kehotan tarkkailemaan ihmisten ja varsinkin vallanpitäjien kannanottoja. Inhat kansanpetturit tunnistaa heidän sanoistaan ja teoistaan sekä heidän pinttyneestä vihastaan isänmaallista suomenmielisyyttä kohtaan. Myös sananvapauden he haluavat sinulta riistää.

Suomi 100, herää valvomaan!

 

Valtamedia toimii punaterrorin airuena.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

6 thoughts on “434. Punaterrori ja Suomi 100

 1. ”Tuntuuko, että maailma on mennyt hulluksi: pojat eivät saa olla poikia eivätkä tytöt tyttöjä, yhteiskuntamme hylkii omia mutta tukee turvapaikkaturistien loisimista, itsenäisyytemme lahjoitetaan pois jne. Se kaikki mädätys on täysin tahallista tuhotoimintaa. Se on uusstalinismia, jatkuvaan anarkiaan perustuvaa vallankumousta. Mikä tahansa onkin sairasta, sitä he kannattavat. Heitä löytyy kaikista puolueista vähintään myyrinä. Poliittinen eliitti on korruptoitunut. Valtamedia on pilaantunut. Olemme tuhoisalla matkalla kohti totalitariaa, jossa on vain yksi totuus; sananvapautta ei ole, ei myöskään yhdistymisvapautta. Suuri osa kansasta nukkuu, mutta nyt tarvitaan kipakkaa herätystä.” (JH 1.12.2017)

 2. Meille käy kohta kuten intiaaneille ja joudutaan muuttamaan kaikki korpeen reservaatteihin. Mutta periksi emme anna todellakaan, kun sota syttyy, niin saappaat jalassa ja kivääri olalla kaadutaan isänmaan puolesta!

 3. Valitettavasti olet oikeassa, mutta pelkäänpä ettei enää minkäänlainen herätys tule auttamaan.
  Kaikki on viety jo liian pitkälle ja syvälle, täysin ymmärrystä ja järkeä vailla oleva eduskunta kruunattuna sipilän gangsterihallituksella ja kuten mainitsitkin läpimätä media joka etsii historiassa vertaansa, viherpunainen julkinen hallinto kuten (epä) oikeuslaitos sekä lisäksi aivopesu käy täysillä kierroksilla lastentarhoista yliopistoihin, eikä kansa ymmärrä enää hyvän ja pahan eikä oikean ja väärän eroja, vaan yksinkertaisesti koko maa on hukutettu kulttuurimarxismiin.
  Suomi ei enää ole valtio vaan hullujenhuone.
  Pelkäänpä, että tätä hallitsevaa tilannetta on enää mahdoton korjata ilman suurta verenvuodatusta, vaan historia tulee toistamaan itsensä ennenkuin maalaisjärki voittaa.

 4. Suositeltavaa oheiskuulemistoa.

  Kalle Isokallio: ”Me ollaan tilanteessa, jota ei pysty enää korjaamaan”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s