James Hirvisaari

435. Soihtukulkue ja valtamedia

3 kommenttia

Miksi valtamedia puhuu paskaa 612-kulkueesta ja demonisoi ihmisiä? Koska valtamedia on valhemedia, journalismista ei häivääkään.

Valtamedian toiminta on vastuutonta ja ajattelematonta. Kansan pinna on pitkä mutta ei loputon. Arvelen, että tulee aika, jolloin valehtelijoiden henkilökohtaista turvallisuutta ei voida taata. Jollakin käämi palaa aivan varmasti. Syyttäkööt sitten vain itseään. Valhe ei kannata.

Punaviherterroristit olisivat tietenkin vain tyytyväisiä kaikenlaisen kaaoksen lisääntymisestä, joten kehotan kaikkia suomenmielisiä ihmisiä eli järkeviä tolkun kansalaisia raittiuteen ja malttiin.

Valhe – aivan kuten kaikki muukin synti – tuottaa kirousta monin tavoin, mutta totuus ei tarvitse koskaan tuekseen valheita eikä väkivaltaa.

 

Itsenäisyyttämme kunnioittavien kansalaisten soihtukulkue 2017. Satavuotias Suomi on suomalaisten maa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “435. Soihtukulkue ja valtamedia

  1. Totuus ei pala tulessakaan. Facebookissa 30 päivän banni totuuden sanomisesta, ilman kiroilua tai valhetta.

  2. Yle ja muu valtamedia on viherpunaterrorin mädättämä.
    Valehteleminen on täysin tahallista tuhotoimintaa.
    Valheella on lyhyet jäljet.

  3. Kaikki tietävät, että kommunistinen Kansan Uutiset tuottaa pelkkää sontaa, samoin esimerkiksi typerä Voima-lehti, mutta valtamediaan pesiytynyt punaterrori on kansalle paljastettava, ja koko toimittajakunta pitää luutia karkealla harjalla niin, että punaterrorista ei jää häivettäkään jäljelle. Jostakin syystä vasemmiston pirtaan kuuluu valhe.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s