James Hirvisaari

439. Luottamus ja monikulttuuri

3 kommenttia

Monikulttuurisessa yhteiskunnassa hallitsee kaaos ja epäluottamus. Ei voi luottaa ihmisiin, ei voi luottaa siihen, etteikö joku vieraan uskonnon sumentama heikkolahjainen barbaari räjäyttäisi itseään keskellä jouluostoksilla parveilevaa väkijoukkoa tai kaahaisi täysin tahallaan rekalla markkinatorille. Pahaa on helppo tehdä jos on houreiden kuplassa elävä paha.

No miksi sitten yhteiskunnan annetaan pilaantua? Se tuntuu käsittämättömältä ja uskomattomalta, mutta sehän on täysin tahallista tuhotoimintaa. Piilokommunistit ja muut antikansallismieliset kansanpetturit (eri puolueisiin ja yhteiskunnan merkittäviin virkoihin soluttautuneet) nimenomaan haluavat kaaosta ja sitä, että yhteiskunta ei olisi yhtenäinen ja että kansallistunne katoaisi, jotta heidän MUKA ”tasa-arvoa, oikeudenmukaisuutta ja rauhaa” edustama valheellinen aatteensa menestyisi ja että vallankumous olisi mahdollinen.

Suomessa esimerkiksi punalippua heilutteleva vasemmisto on täynnä näitä kansanpettureita, joiden kansa ei ole Suomen kansa vaan kaikki maailman punikit, eikä heidän isänmaansa ole Suomi vaan utopistinen ”ihannemaa”, koko sosialistinen maapallo. Eli lähinnä Pohjois-Koreaa ja Neuvostoliittoa muistuttava ahdasmielinen imperiumi, jossa on vain yksi totuus ja yksi mielipide, yksi johtaja, tiukka totalitarismi ja puoluediktatuuri.

Toisaalta oikeiston ajama talouden globalismi ja EU:n epäisänmaallinen liittovaltiokehitys on yhtä lailla kansan pettämistä.

Oikeasti, niin tyhmiä ja saastaisia ihmisiä on suomalaistenkin joukossa, mikä on erittäin häpeällistä. Juuri he hinkuvat tänne lisää barbaareja tuhoamaan yhteiskuntarauhaamme.

Toistan: se on täysin tahallista tuhotoimintaa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “439. Luottamus ja monikulttuuri

  1. Päättäjämme tosiaaankin kannattavat EUsta saneltua politiikkaa. Ei ole itsemääräämisoikeudesta mitää jäljellä. Tänne tuodaan Eun päätöksellä teis miten paljon ”rikastuttajia” päättäjiemme kielellä sanottuna. EMME TEE MITÄÄÄÄÄÄÄN NÄILLÄ RIKASTUTTAJILLA jotk koko kansa on eläteiksi kokenut.

  2. Unity unites – diversity divides

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s