James Hirvisaari

440. Tiernapoikakausti

3 kommenttia

Tiernapoikakausti

Perinteidemme häpeäminen ja häpäiseminen on tahallista tuhotoimintaa kansakuntamme yhtenäisyyden tuhoamiseksi. Kansanpetturien harhaan on valitettavasti suuri osa kansasta vaipunut, ja siihen on syyllinen läpimädäntynyt media. Kansa elää tietämättään ja järjestelmällisen aivopesun uhrina valheessa ja syvässä hypnoosissa. Poliitikot hurskastelevat ja puolueiden laidasta laitaan teeskentelevät edustavansa ”edistyksellistä suvaitsevaisuutta”, joka on kuitenkin täyttä petosta ja täynnä vihaa omaa kansaa kohtaan. Kansan jakaantuminen ei hyödytä keitään muita kuin vallankumousta tavoittelevia kansanpettureita, jotka tosin itsekin lopulta joutuvat utopistisen monikulttuurisuuden uhreiksi sekasortoisessa etnohelvetissä.

Ihminen on reviirieläin

Yhteiskunta raaistuu, kyynisyys uhkaa, mikään ei enää hetkauta. Kansanpetturit laskelmoivat turtumisen ulottuvan vähitellen jokapäiväisiin uutisiin raiskauksista ja terroriteoista, jottei heidän utopistisen monikulttuuritaivaansa toteutuminen vaarannu. Todellisuudessa olemme liukumassa kohti kaaosta, ja henkisessä sisällissodassa jo olemmekin 100v Juhla-Suomen ”kunniaksi”. Kansan ja yhteisön keskinäinen luottamus kaventuu luottamukseen pelkästään perheen sisällä – jos sielläkään. Ihminen on reviirieläin, eikä rajoittamaton monikulttuuri tule onnistumaan missään. Eihän tämä hyvältä näytä, itsenäisen ja yhtenäisen kansakunnan tuho on lähellä. Koko Eurooppa on vajoamassa omaan idiotismiinsa.

 

Mustatut kasvot liikaa – Stockmann veti pois tiernapoika-videon (VU 26.12.2017)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “440. Tiernapoikakausti

  1. James Hirvisaari puhuu täyttä asiaa taas kerran .Mediasta on tullut täysin suvakkien äänitorvi ja pelle

  2. Tämä touhu alkaa menemään aina vaan hullummaksi. Tuohan on selvää rasismia mustaihoisia ihmisiä kohtaan. Saa nähdä koska ne kieltää mustien ihmisten pääsyn kauppaansa.

  3. Pitää perustaa oma valtio Suomi-valtion sisälle, hukkukoot Helsinki ja Turku matumutavyöryyn EVVK! Laitetaan ne rajat kiinni sitten omassa valtiossa. Kansa päättää todellakin loppupelissä ja silloin ei hyvä heilu eliitttipelleille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s