James Hirvisaari

447. Muusikko Jösse Järvenpää syytteeseen protestilauluistaan!

2 kommenttia

Jo on aikoihin eletty!

Jösse Järvenpää on asetettu syytteeseen protestilauluistaan. On siis aika jakaa oikein urakalla Jössen upeita biisejä ja ostaa levyjä Jössen tukemiseksi. On aivan sairasta, että taiteilija pyritään näin vaientamaan.

Ennustan, että tapahtuu kuitenkin päinvastoin kuin likainen valtaeliitti haluaa: Jösse saa yhä enemmän julkisuutta ja hänen suosionsa kasvaa. Ennustan myös lisääntyvää ”kansalaistottelemattomuutta”, eli Jössen ”kiellettyjä” biisejä tullaan levittämään entistä innokkaammin. Jösse on sananvapauden sankari! Kansan tuntojen tulkkia on nyt kansan puolustettava!

Mielestäni on suorastaan isänmaallinen teko levittää Jössen kappaleita, ja protestilaulujen aika on JUURI NYT! Haluan, että kaikkialla soi JÖSSE JÄRVENPÄÄ.

Maanpetoksellinen valtaeliitti haluaa muusikko Jösse Järvenpään telkien taakse. Ja läpimädäntynyt ”oikeuslaitos” suorittaa likaisen työn.

Tässä on erinomainen soittolista Jössen parhaista biiseistä: JÖSSEN SOITTOLISTA. Lieneekö siellä biisejä, joihin vihapuhepoliisi on tarttunut? Voit itse arvioida, onko siellä yhtään mitään sellaista, joka muka pitäisi kieltää. Mielestäni ei ole – ne ovat teräviä protestilauluja ja sellaisina todella viihdyttäviä ja sananvapauden kannalta erittäin tärkeitä .

Jössen levyjä voi ostaa Fanituoteshopista. Itse olen hankkinut levyhyllyyni kaikki Jössen CD-levyt.

Maistiaisiksi Jössen erittäin ajankohtainen kappale vihapuheesta. Biisin nimi on: VIHAPUHE.
NO MUTTA! KAS KAS! Rupusakki on poistanut videon tuubista. No, laitetaanpa tilalle toinen! 🙂

Päivän JÖSSE: ”Maasta pois laittomat pummit – muuten kohta on meilläkin slummit!”

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “447. Muusikko Jösse Järvenpää syytteeseen protestilauluistaan!

  1. Sairaaksi mennyt, itseltä löytyy myös about kaikki Jössen levyt.
    Myöskin aika harvinainen uutta irwinismiä mitä ei oikein ole juuri missään.

  2. Aivan mahtava

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s