James Hirvisaari

448. Mamut ja homot

1 kommentti

On selvää, että epäoikeudenmukaiseksi koettu sananvaino ja sensuuri synnyttävät vihaa. Valtaeliitin, vääryyslaitoksen ja valhemedian (Yle, MTV, HS ym) kansaa sortava toiminta on vastuutonta. Mamuja ja homoja pitää saada kritisoida vapaasti, kunhan ei uhkailla väkivallalla. Sama koskee islamia. Kaikkea muutakin kritisoidaan Suomessa hyvinkin ilkeästi, esimerkiksi kansallismielisiä ja kristittyjä. Heitä parjataan, herjataan, pilkataan ja rienataan täysin pidäkkeettömästi. Mutta mamuja ja homoja kohtaan ei muka saisi esittää mitään kritiikkiä. Mielipiteen ilmaisun tukahduttaminen ja kansan turvan tukkiminen on häpeällistä ja lyhytnäköistä toimintaa.

Jos viranomaisvaino ja sota sananvapautta vastaan ei lopu, vihan kohteeksi joutuvat lopulta vähemmistöt, koska elintilan kaveneminen ja vapauden väheneminen koetaan heidän aiheuttamakseen. Politiikan pitäisi siinä mielessä olla kaukonäköisempää. Vielä tällä hetkellä kansan viha kohdistuu kelvottomiin vallanpitäjiin.

Varoventtiili

Sananvapaus toimii tunteiden varoventtiilinä, ja kaikki tietävät mitä tapahtuu, jos varoventtiilin putki tukitaan: siitä seuraa tuhoisa räjähdys.

Esitän täten julkisen vastalauseeni muusikko Jösse Järvenpään asettamisesta syytteeseen protestilauluistaan. Jösse on varoventtiili ja kansan tuntojen tulkki. Jösseä ei saa tukkia. Kuunnelkaa Jösseä!

JÖSSEN BIISIEN SOITTOLISTA

Jösse Järvenpää

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “448. Mamut ja homot

  1. Seurausta valikoivasta ”tasa-arvohysteriasta”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s