James Hirvisaari

456. Naiset, opetelkaa uimaan!

1 kommentti

Ylen uutisen mukaan raiskattu ei yleensä tarvitse pitkää psykoterapiaa. (Yle 2.2.2018)

No joo, eihän se raiskaus tai joukkoraiskauskaan ole niin paha. Joku vain pistää hetkeksi lihaa piiloon. Se kuuluu tähän meidän uuteen normaaliin. Naisten pitää oppia uimaan tässä uusimuotoisessa monikulttuurisessa yhteiskunnassa.

On se toisaalta kyllä aika jännä, että jotkut eivät kykene hillitsemään lisääntymisviettiään. Mutta eiväthän paviaanit tai aavikkorotatkaan sille mitään voi. Kun panettaa niin pannaan vaikka väkisin. Ei se ole oikein eikä väärin. Se on luonto.

Uusi normaali.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “456. Naiset, opetelkaa uimaan!

  1. Muslimiperheissä, vaimojaan tai tyttäriään ajatellen, tuskin Ylen vapaamielisyydelle suitsutusta suovat. Uusi aika? Juuri niin. Päihde-, seksi-, ja pornokeskeinen aika. Yhä useampi tuetussa seksiaddiktion loukussa nuoresta pitäen. Sitten hämmästellään professoreidenkin käytöstä. Luodaan pahaa, ollaan olevinaan sen keskellä pahoillaan. Yksi on addiktioherkempi toista henkilökohtaista vastuuta vähättelemättä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s