James Hirvisaari

457. Seitsemän ongelmaa

2 kommenttia

Kansakuntamme on jokseenkin heikoissa kantimissa. Tulevaisuus ei näytä ruusuiselta. Vallanpitäjät käyttävät valtaansa itsekkäästi ja väärin. Muukalaisia paapotaan, omaa kansaa kyykytetään. Sananvapautta rajoitetaan. Kansalaisten oikeudentuntoa loukataan. Talous on kuralla. On syytä kiinnittää vakavaa huomiota niihin ongelmiin, jotka aiheuttavat turmiollista vinosuuntausta.

 1. Pahimpana ongelmana pidän valtamedian kelvottomuutta. Media on propagandaa, aivopesua, manipulointia, valehtelua, vääristelyä, harhaanjohtamista, poliittista vaikuttamista – ei journalismia.
 2. Toinen ongelma on poteropolitiikka, eli puolueet hääräilevät vain omissa poteroissaan ja pitävä muita vihollisinaan.
 3. Kolmas ongelma on se, että Suomea ei ohjata kansalaisten haluamaan suuntaan vaan kulloisenkin valtaklikin viittomaan suuntaan, eli suora demokratia puuttuu täysin.
 4. Neljäs ongelma on se, että normaalia isänmaallisuutta ja suomenmielisyyttä on alettu pitää fasistisena ja rasistisena ideologiana, koska ”hyvinä ihmisinä” itseään pitävien mielestä Suomi kuuluu kaikille ja kaikki muut näkemykset ovat vihapuhetta.
 5. Viides ongelma: Niin rahavallalla ja oikeistolaisilla globalisteilla kuin vihervasemmistolaisilla monikultturisteilla ja internationalisteillakin on sama oman kansakuntamme eheyttä heikentävä päämäärä, mutta eri motiiveista.
 6. Kuudes on vakava ongelma, johon heräämiseen itseltäni on mennyt luvattoman kauan: kyseessä ei ole aatteiden reilu kilpailu vaan likainen peli – ja Suomen alasajo on täysin tahallista tuhotoimintaa.
 7. Seitsemäs ongelma on yleinen moraalikato. Rehellisyyttä ja luotettavuutta on pidetty kansakuntamme erityisinä ominaispiirteinä, mutta tervehenkisyyttä ollaan parhaillaan tuhoamassa kaikilla elämänalueilla. Tahallisesta moraalin mädätyksestä ei kuitenkaan seuraa mitään muuta kuin itse aiheutettua kirousta.

Jos mainittuihin ongelmiin ei tartuta eikä vinosuuntauksiin tule muutosta, edessämme on väistämätön yhteiskunnallinen kaaostila. Mielelläni näkisin kansakunnan heräävän ja korjaavan kurssia. Ensimmäiseksi pitäisi saada kaikki päättäjät vaihtoon ja valtiovalta kuriin ja järjestykseen – palvelemaan Suomen kansaa. Siihen on olemassa täysin laillisia keinoja.

Kansalaisvaikuttamisella Suomi kuntoon!

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “457. Seitsemän ongelmaa

 1. Demokratiavaje + moraalikato => kansakunnan tuho.

 2. Hyvin tyhjentävästi kirjoitettu, allekirjoitan jokaisen kohdan.
  Pontus Söderblom

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s