James Hirvisaari

460. FAQ

4 kommenttia

Minulta on usein kysytty, miksi käytän teksteissäni toisinaan aivan äärimmäisen karkeaa kieltä. Vastaan, että kysymys on verbaalisten seinien levittämisestä (kaventamisen sijaan) ja siis taistelusta sananvapauden puolesta. Yhteiskuntammehan on sairaalloisen sensuurihysterian vallassa. Ihmisten mielipiteitä ja kriittistä keskustelua varsinkin maahanmuuttopolitiikasta ja homoseksualismista pyritään tukahduttamaan jopa oikeuslaitoksen keinoin.

Yksi esimerkki karkeasta kielenkäytöstäni on lanseeraamani termi ”suvakkihuora”. Se ei laisinkaan viittaa naissukupuoleen vaan *uskottomuuteen* omalle kansalle. Se viittaa siis kansanpetturuuteen, ja termi on syntynyt vastareaktiona ihan kunnollisia kansalaisia törkeästi demonisoivaan rasistihuuteluun. Kielenkäyttöni siis ei ole ollut hölmöä ”möläyttelyä” vaan täysin tahallista ja harkittua toimintaa sananvapauden puolesta. Vastaavasti mediahuora on totuudelle uskoton toimittaja, eikä termi mitenkään viittaa henkilön sukupuoleen.

Feminismistä

Olen usein sanonut, että valhe ei siedä kritiikkiä. Sen tähden islam ei siedä kritiikkiä, sen tähden valtiojohdon harjoittama tuhoisa maahanmuuttopolitiikka ei siedä kritiikkiä, sen tähden myöskään perinteisten perhearvojen maahan polkeminen ei siedä kritiikkiä.

Kyse on vinoutuneesta politiikasta, jota voi hyvällä syyllä sanoa mädätykseksi, joka on varsinaisesti vihervasemmistolaista moraalikatoa mutta joka on tarttunut myös liberaalioikeistoon. Pahimmillaan se ilmenee feminismissä, joka on äärimmäisen itsetuhoinen aate. Feminismin vastenmielisin piirre on se, että – muka toimiessaan tasa-arvon puolestapuhujana – se pyrkii hävittämään naiseuden ja naisellisuuden. Feminismi on kommunismin kehittyneempi ja petollisempi muoto. Kommunismissa tasa-arvoa on pyritty toteuttamaan häivyttämällä sukupuolierot. Feminismi on röyhkeää luomistyön pilkkaa. Feminismi on mieheyden vihollinen, mutta erityisesti se on naiseuden vihollinen. Feminismi on Jumalan vihollinen.

Feminismi ei kestä pienintäkään kritiikkiä.

Nakupelleilyä?

Minulta on myös kysytty, miksi olen taannoin tuupannut internetiin itsestäni parikin nakukuvaa. Vastaan, että miksipä en olisi. Alastomuus on hauskaa ja se on myös taidetta, vaikkakin monen mielestä tässä tapauksessa toki inhorealismia. Aivan kuten esimerkiksi Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Sielu & ruumis -palstalla julkaistut nakukuvat muun muassa Anna Kontulasta vuonna 2009 sekä City-lehden alastomat ehdokaskuvat vuodelta 2011.

Pidän rohkeudesta ja arvostan omien rajojen rikkomista. Aito luovuus rikkoo aina rajoja. Mielestäni iloisen, kesäisen juhannusterveisen (2015) uppaamisessa ei ole mitään kummallista. Facebookissa kuva sai hetkessä satoja tykkäyksiä ja joutui tosin pian sensuuriin, mutta onneksi Twitterissä ei pipo kiristä. Presidentti Kekkosestakin on saunakuvia. Olemme suomalaisia. Alastomuus on meille luonnollista – joskaan ei aivan niin luonnollista kuin viidakkojen alkuasukasheimoille. Ja toinen uppaamani kuva liittyy Padasjoen hauskaan kesätapahtumaan Nakukymppiin vuonna 2017. Olenhan julkisesti jopa Yle Lahden radiohaastattelussa luvannut siihen osallistua, jos olisin päässyt läpi vuoden 2015 eduskuntavaaleissa. Jussi Halla-aho lupasi hypätä benji-hypyn jos tulee valituksi vuonna 2011, ja lupauksensa hän myös piti. Se oli yksi hänen tavoistaan rikkoa omia rajojaan. Minulla on omat tapani.

Aataminasuisten kuvien julkaiseminen tahtoo tietenkin kertoa vain sen, että itselläni ei ole mitään hävettävää tai piiloteltavaa myöskään sisimmässäni. Vain hyvällä omatunnolla ja puhtaalla sydämellä on selkärankaa vastustaa rappiota ja valhetta. Linja pitää.

 

Joku voisi toisin luulla, mutta tämä 25-vuotias kitaransoittaja ei ole kuvassa nakuna.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “460. FAQ

 1. Vain suorat aatokset puhuttelevat kansakunnallisia mätäpaiseitamme

  Julkaisin twitterissä ja blogina: Seppo Lehto Crusader‏ @SeppoLehto 46 min46 minuuttia sitten

  Kai @KaiMykkanen Mykkänen edustaa stereotypiaa suvakkihorosta joka kaipaa tautista neekerisankkeriheppia joka aukkoonsa desanttina ja kansanpettureina kaltaisiaan teloitettiin ilman kenttäoikeuden päätöstä Tämä maa on suomalaisten ei matuinvaasion kaatopaikaksi tarkoitettu tunkio

 2. Paavo Arhinmäki alastonmallina.

  Lähde: MV-MEDIA

 3. suvakkihuora – uskottomuus omalle kansalle
  mediahuora – uskottomuus totuudelle
  juristihuora – uskottomuus oikeudelle
  tutkijahuora – uskottomuus tieteelle

  huomiohuora – uskottomuus sielun rauhankaipuulle 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s