James Hirvisaari

463. Antifeminismi

Jätä kommentti

Antifeminismi on nousussa.

Naiset haluavat olla naisellisia naisia, ja miehetkin haluavat naisten olevan naisellisia naisia. Miehet haaveilevat naisellisista naisista.

Ja miehet haluavat olla miehekkäitä miehiä; vastaavasti naisetkin haluavat miesten olevan miehekkäitä miehiä. Naiset haaveilevat miehekkäistä miehistä.

Tarkennan, että en puhu naisten kauneudesta tai miesten komeudesta, sillä vähemmän kaunis voi olla hyvinkin naisellinen ja vastaavasti vähemmän komea voi olla hyvinkin miehekäs.

Feminismi ei nykypäivänä aja mitään naisten asiaa. Feminismi on äärimmäisen itsetuhoinen aate. Feminismin vastenmielisin piirre on se, että – muka toimiessaan tasa-arvon puolestapuhujana – se pyrkii hävittämään naiseuden ja naisellisuuden.

Feminismi on kommunismin kehittyneempi ja petollisempi muoto. Kommunismissa tasa-arvoa on pyritty toteuttamaan häivyttämällä sukupuolierot. Feminismi on röyhkeää luomistyön pilkkaa. Feminismi on mieheyden vihollinen, mutta erityisesti se on naiseuden vihollinen.

Feminismi on Jumalan vihollinen.

F E M I N I S T I

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.