James Hirvisaari

467. Homma haisee

4 kommenttia

Hommaforum on suosittu maahanmuuttoon ja maahanmuuttopolitiikkaan keskittynyt keskustelufoorumi, joka luotiin vuonna 2008 Jussi Halla-ahon Scripta-blogin vieraskirjan jatkumoksi. Forumia on alusta asti pyritty moderoimaan niin, että keskustelu pysyisi asiallisena eli esimerkiksi ilman rasistisia purkauksia tai muita asiattomuuksia tai laittomuuksia.

Valitettavasti ilmeinen vallantunne sai moderaattorit harrastamaan yliampuvaa ankaruutta. Ja vaikka foorumin on kaiketikin ollut tarkoitus olla maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvien eli nk ”nuivien” henkilöiden hallinnassa, moderaatiossa on selvästikin ollut vallalla nk ”suvaitsevaiston” henki.

Vihaan vallan väärinkäyttöä. Tilanne on erityisesti viime aikoina huhtikuussa järjestettävää Awakening-tapahtumaa koskevan keskustelun tiimoilla käynyt niin sietämättömäksi, että päätin hiukan sohaista kusiaispesään. Sitä koskevassa ketjussa yksi moderaattoreista kehtasi ruveta vinkumaan väkivahvalle maahanmuuttokritiikin jättiläiselle ja sankarille, legendaariselle Jari Leinolle, joka on jopa yksi Hommaforumin perustajajäsenistä. No, minäpä hänen puolestaan loukkaannuin verisesti ja laitoin VK-palveluun haisevan vastalauseeni moisesta toiminnasta.

Viesti meni perille sinne minne pitikin, ja palautetta tuli hirveän ulinan kera. Koska kaksi moderaattoria osoittivat ahdaskalloisuutensa, jatkoin härnäämistä VK:ssa ja paljastin siellä kolmannen nimimerkki-moderaattorin identiteetin. Tiesin toki jo siinä vaiheessa, että moisesta tempusta paukahtaa ikuinen banni eli porttikielto koko foorumille.

Kissa pöydälle

Olen halunnut tuoda päivänvaloon sen, että tietynlaisen salonkikelpoisuuden perääminen keskusteluun on ollut Hommaforumilla pelkkää hämäystä. Poliittisella korrektiudella on pyritty vain viemään kansanliikkeeltä voimaa ja terää. Niin tapahtuu kaikkialla missä sellaisiin vaatimuksiin taivutaan. Haluan tässä yhteydessä mainita, että myös perussuomalaisten sisällä on edelleen sellaista petollista porukkaa, vaikka suuri osa heistä siirtyikin sinisiin.

Mielestäni helvetillisellä mutavyöryllä ja muulla mädätyksellä parhaillaan tapahtuvaa kansamme ja kauniin synnyinmaamme pilaamista pitää vastustaa berserkin raivolla. Kaaos, sekasorto ja etnohelvetti on lähellä. Ei sitä kaunopuheilla torjuta.

Hommaforum voi kaikesta huolimatta lunastaa paikkansa ja täyttää tehtävänsä ja jatkaa toimintaansa maahanmuuttokriittisen liikkeen tai ”skenen” edustajana, kunhan moderaattorit vaihdetaan omalla nimellään toimiviin ja aidosti nuiviin henkilöihin. Mutta petollisten suvakkihuorien runkkuringille toivotan paskaa kevättä.

Alla muutamia kuvakaappauksia tapahtuneesta.

 

Osallistuinpa minäkin Awakening-tapahtuman keskusteluun.

 

Kyseenalaistan moderaattorin motiiveja.

 

Moderaattori vinoilee, että en hänestä mitään tiedä.

 

Toinen moderaattori ulisee legendalle.

 

Päästelin suorasanaista palautetta moderaattorille.

 

Kolmas moderaattori hermostuu ja katkaisee ihan asiallisen ketjun.

 

Suivaantuneena paljastin ensimmäisen moderaattorin identiteetin.

Paljastukseni ei kuitenkaan ollut ainoa laatuaan.

 

Moderaattorin henkilöllisyys ei ole ihan salainen ollut aiemminkaan.


Ytyä pyttyyn

Kun Homma haisee, tarvitaan tuuletusta. Nyt on saatava jotakin rotia tähän touhuun, eli haittamaahanmuuttoa aidosti vastustavan porukan pitää terästäytyä ja heitää kyykäärmeet poveltaan tuleen. Salonkikelpoisuutta peräävät lammastelijat ja mielistelijät on jätettävä susille yksin ulisemaan. Nyt tarvitaan ytyä pyttyyn ja selkeä pesäero niihin teeskentelijöihin, jotka toimivat jarruina mm-kriittisessä skenessä. Nyt tarvitaan rohkeita TOIMIJOITA, jotka näyttävät värinsä omilla nimillään.

Nyt tarvitaan Miehiä ja Naisia, jotka ovat aidosti NUIVIA.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “467. Homma haisee

  1. Hyvä James! Hommaforumilla on varmaan oma paikkansa jossain vaatekaapin lokerossa, mutta enpä ole jaksanut seurata vuosikausiin. Vaikea alusta ja tympeä moderointi, jos tiivistän omat kokemukseni.

    Kukapa olisi uskonut että Veturimiehet heiluttaa Suomea vielä vuonna 2018 🙂

  2. Kiitos 😉

  3. Vaikka sinä, James, kannatat valtiota (verotus), ja minä en, niin kuitenkin tarjoaisin sinulle oluen jos jossain tapaisimme 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s