James Hirvisaari

478. Ateismissa on marxilaisuuden löyhkä

3 kommenttia

Ennenkuin te ateistit alatte vinkumaan, muistakaa mitä Unkarin pääministeri Viktor Orban on sanonut:

Kristinusko on Euroopan viimeinen toivo

Ja mikä olikaan vaalitulos?

NYT PERKELE OTTAKAA TÄMÄ TOSISSANNE, MYÖS EPÄILIJÄT!

Siis minä EN tarkoita mitään hihhulointia.

Suvakeilla ja ateisteilla on sama päämäärä: tuhota Suomen kansa lopullisesti. Aivan kuin vasemmistolla ja oikeistolla on yhteinen agenda: poistaa rajat ja sekoittaa kansat.

Ateismi on vasemmistolähtöistä eksytystä; siinä on marxilaisuuden löyhkä.

Sellainen saastainen henki joutaa helvetin tuleen.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “478. Ateismissa on marxilaisuuden löyhkä

  1. Tämä sivistynyt länsimainen yhteiskuntamme on rakentunut kristinuskolle, ja jos se hylätään, tuhoutuu koko kulttuuri. En minä vaadi ketään uskomaan; kunhan vain totean, että ateismi rakentuu marxismille ja sosialismin saastaiselle hengelle.

  2. Kuten aikaisemmin laitoin, en usko mihinkään kuin omaan itseeni.Kirkko laitoksena on saanut niin paljon pahaa aikaiseksi aikaisemmin historiassa ja nyt tämän kriisin ollessa valloillaan.

  3. Valtavasti uhreja vaatinut marxismi on isästä perkeleestä. Eniten uhreja kristikunnassa on tuottanut katolinen kirkko keskiajalla – koska se piti Raamatun papiston takana. Koko katolinen kirkko ei tietysti kollektiivisesti vainonnut. Jesuiitat ja inkvisitio olivat eturintamassa. Kristinuskon olemus on esitetty Uudessa Testamentissa. Se on rauhaa rakentava, mutta itsekkyyden, moraalisen rappion ja pakanajumaluudet torjuva teos.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s