James Hirvisaari

481. Islamin uhka

3 kommenttia

”Arvoisa puhemies! Minä kritisoin ankarasti islamia, koska siinä kulttuuripiirissä 1) ihmisoikeudet 2) demokratia 3) sananvapaus ja 4) tasa-arvo ovat hyvin heikossa jamassa.

Islam aiheuttaa vakavaa turvallisuusuhkaa myös Suomessa, kuten juuri äsken keskustelussa kävi ilmi. Sen ilmaiseminen ei ole mitään vihapuhetta, vaikka niin halutaan poliittisista syistä tulkita ja vaikka moraaliltaan läpimädäntynyt oikeuslaitoksemme rankaisee totuuden puhujia.

Mutta on pakko kysyä, mitä valtiojohto aikoo tehdä suomalaisten turvallisuuden takaamiseksi? Onko niin, että vain anteeksipyydellä ja alistua islamin edessä? Minusta se olisi aivan äärimmäisen häpeällinen tie!

Arvoisa puhemies! Islamin invaasio ja terrorismi on ovella, mutta oikeusministeriö hyssyttelee ja syyttää kansalaisia vihapuheista! Sen takia katson, että – ainakin siltä osin – kyseinen selonteko on… (”leikillisesti” sanoen) kukkahattuämmien arvoton tekele.”

– James Hirvisaari eduskunnassa 12.3.2015

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “481. Islamin uhka

  1. Niin silloin, niin tänään. Jos Hitlerin Saksa olisi voittanut 2. maailmansodan, nämä nykyiset johtavat poliitikkomme suutelisivat natsien kättä. He myyvät kaiken vallasta, rahasta ja korkeista EU-viroista. Jokainen ymmärtää jo, ettei islam niin vain reformoidu mutta se muuttaa ympäristöään herkästi itsensä kaltaiseksi. Ei islam ole vailla mitään hyvää mutta siinä on mukana vaarallisia ja ehdottomasti torjuttavia piirteitä. Torjunta onnistuu parhaiten kiintiöittämällä maahantulijat uskonnon mukaisesti ja vaatimalla kaikkia noudattamaan yleisesti hyväksi koettuja länsimaisia tapoja suhteessa naisiin, lapsiin ja eläimiin.

  2. Islam on uhka, siitä ei saa vain puhua…Eräät mädännäiset kun kiihottuu siitä liikaa ja häkki heiluu. Tänään on erään muutoksentekijän tuomiolle pano ja siitä lähden kertomaan paikanpäälle mielipiteeni…Sananvapaus kun on vaakalaudalla!

  3. Tämä juurikin on TUTOUUTTA,EIKÄ MITÄÄN”VIHAISTA PUHETTA,,SAATNANA RIIVÄÄMAT HALLITUSPUOLUEET,,HELWETTIIN NUO UKOT+AKAT..SUOMI VAPAAKSI..EIKÄ MITÄÄN BANNEJA=ESTOJA SANANVAPAUDELLE…PISTE..OLEN PUHUNUT,,UGH..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s