James Hirvisaari

482. Iljan puolesta

2 kommenttia

Hyvä kuulijat, paljon olen matkan varrella levitellyt verbaalisia seiniä ja paljon huumoriakin harrastanut. Nyt on tilanne se, että huumorin aika on ohi, eikä mikään kirous eikä mikään vahvinkaan ilmaisukeino kykene kuvaamaan niitä tulikiven katkuisia myrkkykaasuja, joita mieleni maailmoissa joudun tällä hetkellä haistelemaan.

Mikä helvetin yhden totuuden totalitaria tästä maasta on tullut? Poliisi vainoaa kunnon kansalaisia ja tekee törkeitä kotietsintöjä ja pidättää kuvaajia, ja kapinen oikeuslaitos pyrkii vaientamaan ihmiset väkisin ja hiljentämään pelolla ja pakolla kaiken kritiikin jopa protestilauluja myöten.

Tässä maailmassa ihmisen kohtaamista epäoikeudenmukaisuuksista varmasti musertavinta on se, kun valtio kääntyy yksilöä vastaan.

Totuus vaiennetaan väkisin vain sellaisissa diktatuureissa, joissa valhe ja vääryys ovat ottaneet vallan käyttöönsä pakottaakseen vastentahtoisen kansan kulkemaan sellaiseen suuntaan, minne kansa ei tahdo mennä – ja missä kansa voi huonosti.

Kukaan meistä ei olisi vielä 10 vuotta sitten uskonut, miten pitkälle nykyiset vallanpitäjät ovat valmiita menemään Suomen tietoiseksi tuhoamiseksi ja oman asemansa pönkittämiseksi. Omia käsiään he eivät vielä ole kai suoraan vereen tahranneet, mutta suorat seuraukset heidän valinnoistaan ovat jo vainajia tuottaneet. Järkyttävintä tässä on se, että ensimmäisten uhrien joukossa ovat olleet isänmaa, suomalaisuus, vapaus, totuus, oikeudenmukaisuus ja turvallisuus ja yhteiskunnan ilmapiiri. Me osoitamme nyt mieltämme pienten ihmisten mutta suurten asioitten puolesta.

Sellainen valtio, joka vaientaa YHDEN yksilön piilottaakseen vallankäyttäjien valheet ja petokset, on pettänyt KOKO oman kansansa.

Toivotan voimia kaikille niille, jotka juuri nyt ovat valtion harjoittaman poliittisen vainon kohteena Suomessa. Taistelu vääryyttä vastaan ei ole ohi, se on vasta alkamassa.

Tämä petokseen perustuva nykyinen järjestelmä ei kestä totuutta, ja sen takia se ei ole kestänyt minua eikä Iljaa eikä MV-lehteä eikä monia muita totuutta rakastavia suomalaisia, joille isänmaa on tärkeämpi kuin raha ja valta. Siihen kohtaan syntyi REFORMI.

REFORMI ei hyväksy totuuden pimittämistä eikä kansalaisten halventamista. Seuraavissa eduskuntavaaleissa REFORMI on mukana koko maan laajuisella sitoutumattomien ehdokasjoukolla. He ovat kaikki rohkeita toimijoita, jotka eivät hyväksy puolueiden salonkipolitiikkaa vaan ajavat vaiennetun kansan etua. Itseni lisäksi mukana kisassa ovat muiden muassa nyt valtioterrorin kohteena olevat Ilja Janitskin, nykyinen MV-median vastaava Juha Korhonen ja protestilaulaja Jösse Järvenpää.

Pyydän teitä kaikkia antamaan täyden tukenne REFORMIN ehdokkaille koko maassa. Ilja Janitskin on saatava eduskuntaan. Hän on ehdokkaana Helsingin vaalipiirissä.

Kiitos teille, hyvää päivänjatkoa! Olkaa rohkeat, olkaa voimakkaat!

– James Hirvisaaren puhe mielenilmauksessa 14.4.2018 Pasilassa

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “482. Iljan puolesta

  1. Verotus yhdistettynä demokratiaan saa yleensä aikaan totalitarismin. Tarkemmin sanottuna ihmisten usko siihen, että verotus on moraalisesti oikein yhdistettynä siihen käsitykseen, että enemmistön on moraalisesti oikein pakottaa vähemmistöä. Demokratia on nerokas hajoita ja hallitse -taktiikka, jolla ihmiset saadaan taistelemaan toisiaan vastaan kulloisenkin ”tärkeän” asian takia. Äänestämällä otat osaa leikkiin, jota kukaan ei voi ikinä voittaa, kannatat sitä järjestelmää, joka riistää kaikkia. Enemmistö ja vähemmistö ovat samaa isäntää palvelevaa vaalikarjaa kuvitellen olevansa oikealla asialla pahaa vastaan.

  2. Hieno puhe sinulta jälleen kerran Suomen ja Suomalaisten puolesta, mutta valitettavasti meille lienee enää jääneen ainoaksi vaihtoehdoksi ”evakkoon lähtö” tästä totalitarismin väkivallasta, tai sitten suostua tulemaan sen nujertamiksi vihanneksiksi.

    Mutta ehkäpä kaikki mitä nyt tänä aikakautena tapahtuu kuuluukin ennalta määrättyyn?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s