James Hirvisaari

484. Reformi ei jätä ketään kylmäksi

4 kommenttia

Reformi on maanlaajuinen rohkeiden poliittisten toimijoiden koalitio, joka asettaa puolueisiin sitoutumattomia ehdokkaita seuraaviin eduskuntavaaleihin. Ehdokkaita on jo lähes 40, ja heitä on lähes jokaisessa vaalipiirissä.

Reformin kansanedustajaehdokkaita luonnehtii vahva kontroversiaalisuus. Ristiriitaisia tunteita herättävä ehdokasjoukko jakaa varmasti mielipiteitä, mutta jokainen ehdokas on uskollinen omalle linjalleen ja aatemaailmalleen. Minkä he lupaavat, he pitävät, koska puoluekuria ei ole. Reformin ehdokkaat eivät ole kaikkien miellyttämiseen pyrkiviä, harmaita yleispoliitikkoja, vaan värikkäitä, poleemisia persoonia. Useilla on meriittinään sakkotuomio tinkimättömän sananvapauden käyttämisestä. Reformin ehdokkaat eivät kuvia kumartele. He eivät teeskentele, eivät lankea poliittiseen korrektivismiin eivätkä lirkuttele medialle.

Kaikki salonkikelpoisuutta korostavat puolueet joutavat kuolemaan. Reformi ei ole puolue, eikä siitä puoluetta tule. Nimensä mukaisesti Reformi haluaa uudistaa koko poliittisen järjestelmän. Pieni valtaklikki ei saa yhtään enempää tuhota maatamme. Suomea on luotsattava kansalaisten enemmistön haluamaan suuntaan.

Reformi on varmasti rohkein poliittinen liike maassamme kautta aikojen. Katso Reformin ehdokastilanne oman vaalipiirisi kohdalla! Tule tukemaan kansanliikettä tai asetu itse ehdokkaaksi! Lue lisää Reformin periaatteista nettisivuiltamme.

Älä katso sivusta vaan ole mukana laillisessa vallankumouksessa!

Reformi. Puolueisiin sitoutumattomat ehdokkaat koko maassa. Eduskuntavaalit 2019.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “484. Reformi ei jätä ketään kylmäksi

  1. Isänmaallinen Kansanliike katsoi myös aikoinaan olevansa puoluepolitiikan yläpuolella, ja olikin koko olemassaolonsa ajan tietääkseni rekisteröity yhdistys kieltäytyen katsomasta itseään puolueeksi. Silti sen oli toimittava eduskuntapuolueen tavoin kyetäkseen vaikuttamaan senkään verran, mihin pystyi.

    Mitä Reformi tekisi tässä suhteessa toisin ja miksi se menestyisi paremmin?

  2. Me tulemme haastamaan vanhat rakenteet ja menestymään sitä kautta. Uskoisin monen kyllästyneen kun ei mikään muutu, vaikka mitä puoluetta äänestää.
    On uusien raikkaiden tuulien aika, ja me tuomme ne ihmisten tietoisuuteen…Toivon monen myös tarttuvan tähän tilaisuuteen!

  3. Verotus on varkaus ja sitä myös Reformi kannattaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.