James Hirvisaari

487. Vaali- ja vihapuhetta

2 kommenttia

Sen lisäksi että todellinen ja aito sananvapaus toimii kritiikin välineenä, se toimii tunteiden varaventtiilinä. Kun asiat näyttävät menevän päin helkkaria – kuten maahanmuuttopolitiikassa on jo vuosikausia mennyt – ihmisten on saatava päästää höyryjä pihalle. On aivan oikein moittia vallanpitäjiä ja heidän tuhotoimintaansa selvällä suomen kielellä.

Myös yhteiskuntaamme sopeutumattomia ja huonosti käyttäytyviä muukalaisia ja heidän rikollisia tekojaan pitää ilman muuta moittia ankarin sanoin, mutta sen suhteen suomalaisten suut on pyritty tukkimaan. Ja kun kansalaisten oikeudentuntoa loukataan, siitä seuraa tietenkin pahaa oloa, ilmapiirin kiristymistä, katkeruutta ja vihantunnetta. Tällä hetkellä yhteiskunnasta puuttuu positiivinen henki, eikä se todellakaan ole kriitikoiden vaan moraaliltaan mädäntyneiden valehtelijoiden syy.

Sanoista sakkojen määrääminen on mieletöntä, koska sensuuri sairastuttaa ilmapiiriä. Ihmiset alkavat käyttää kiertoilmaisuja, jotka ovat helposti paljon ilkeämpiä kuin suoraan sanominen. Keskustelu vinoutuu skitsofreeniseksi. Puhutaan rotista ja loisista ja torakoista ja luteista ja paviaaneista ja mölyapinoista ja joukolla raiskaavista aivokuppaisista aavikkobarbaareista ja viidakon villeistä ja kaiken alleen hautaavasta mutavyörystä.

”Sensuuri sairastuttaa ilmapiiriä”

Asia on niin vakava, että vaieta ei voi, mutta itse olen pyrkinyt sanomaan ja kirjoittamaan niin, että rikoksen tunnusmerkistö ei täyty. Asioita voi siis ilmaista napakasti muutenkin, mutta onhan tämä aivan sairas tilanne, että tavan kansalainen joutuu viilaamaan pilkkuja ja pohtimaan sanajärjestyksiä mielipiteensä ilmaisussa. Parasta olisi poistaa rikoslaista kokonaan tuo idioottimainen kiihotuspykälä, jota nyt täysin mielivaltaisesti tulkitaan.

Yksi vaihtoehto voisi olla se, että rohkeasti päätämme olla piittaamatta seurauksista. Määrätietoinen, väkivallaton kansalaistottelemattomuus voisi olla tehokaskin ratkaisu, mutta sellaiseen tarvittaisiin suurten kansanjoukkojen aktiivisuutta.

Kaikkialla missä on valtaa, on myös vallan väärinkäyttöä: röyhkeimmillään se on mediassa, likaisimmillaan politiikassa ja irvokkaimmillaan oikeuslaitoksessa. Valtamedia on vallan väärinkäyttäjänä yhteiskuntamme erityinen mätäpaise. Valtakunnansyyttäjänvirasto on poliittisesti korruptoitunut, ja oikeuslaitos on vallantunnossaan mielisairas. Ilja Janitskinia kapiset PolPon eli poliittisen poliisin roistot pitävät vankeudessa täysin perusteettomasti.

”Vallan väärinkäyttö: röyhkeimmillään mediassa, likaisimmillaan politiikassa ja irvokkaimmillaan oikeuslaitoksessa”

Politiikassa ei edes haluta moniarvoisuutta eikä kannusteta ajattelun vapauteen, vaan kilpailijat pyritään tukahduttamaan likaisella pelillä, kaikin keinoin lyömällä sekä kyynärpää- ja kamppaustaktiikalla. Jatkuvasti joudun hämmästelemään reilun pelin puutetta, vaikka suomalaiset ovat urheilukansaa, ja filunkia halveksitaan. Tokihan kaikkien aatteiden pitäisi saada kilpailla täysin vapaasti kansalaisten kannatuksesta.

Kehotan kaikkia olemaan alistumatta vääryyden edessä, ja kaikille sananvapauden sankareille ja sankarittarille toivotan voimia taisteluun. Eduskuntavaaleissa kansamme puolustajia on Reformin listoilla runsaasti koko maassa. Monia meistä on sanoistamme sakotettu, mutta me emme anna periksi. Itse olen jälleen ehdolla omieni keskellä eli Hämeen vaalipiirissä.

Suosittelen katsomaan viimeisen eduskuntapuheeni, joka löytyy nettiosoitteesta teidänsyytänne.fi – toivon sille paljon jakoja. Siinä on vaalikampanjani terävin kärki. Taloudellista tukea valitsijayhdistykseni voi ryhtyä keräämään ilman erityistä rahankeräyslupaa puoli vuotta ennen vaaleja. Vastikkeellista tukemista voi harrastaa jo nyt esimerkiksi ostamalla yhtyeeni erittäin harvinaisia CD-levyjä (50-1000€) – tilitietoni löytyvät blogini pääsivulta. (Yhteydenotot: james.hirvisaari@reformi.me)

Johtajat vaihdettava ja syylliset syrjäytettävä! Muistakaa äänestää hyvin! REFORMI.ME.

 

Suora ja takuulla lahjomaton. Suomalaisen Suomen puolesta.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “487. Vaali- ja vihapuhetta

  1. Tämä on valitettava ilmiö, vallanpitäjät haluavat vaijentaa arvostelun ja kaiken kritiikin. He ovat kuitenkin itse aiheuttaneet tämän asiantilan.
    Pidin aiheesta takavuosina Seminaarin ja siinä tarkasteltiin, mitä on vihapuhe/kuka sitä puhuu,miksi ja mitä erovaisuuksia on vihaiseen puheeseen. Tuupissa on Heikkilän tilillä koko seminaari ja minulla pieni osio.

  2. Myös tämä kannattaa lukea ja/tai katsoa ja kuunnella. Kyseessä on eduskuntapuheeni 1. osan loppu. Sen jälkeen on vuorossa tuo ”Teidän syytänne”, jonka jälkeen vielä 3. osa otsikolla ”Saatanan tunarit.”

    https://jameshirvisaari.wordpress.com/2018/04/16/481-islamin-uhka/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.