James Hirvisaari

489. Pimeys ja valo

Jätä kommentti

Sosialismia ja kulttuurimarxismia vastaan pitää taistella HENGELLÄ. Se on ainoa mikä tehoaa. Nuo poliittiset aatteet ovat nimittäin läpikotaisin saastaisuuden kyllästämiä.

Vihervasemmiston käyttövoimana on lika.

Pelkkä puhtaus tai puhdistautuminen ei silti yksin riitä, tarvitaan myös VALOA. Asia on hyvin yksinkertainen. Lika näet tekee puhtaankin likaiseksi. Sen sijaan valo poistaa pimeyden. Pimeys ei mahda mitään valolle.

Jokainen ihminen on ”hengen temppeli”. Se, minkälaisen ilmapiirin synnytät ympärillesi, on seurausta siitä, minkälainen ilmapiiri on sisälläsi. Kysymys on hengen eli sisimpäsi syvimmän ytimen tilasta.

Jos henkesi ei olisikaan likainen vaan täysin neutraali, se tulee kuitenkin likaiseksi heti kun sisimpääsi likaa päästät. Mutta jos sisimmässäsi on VALO, sisimpääsi ei saastalla ja pimeydellä ole mitään asiaa.

”Minä olen maailman valo.” (Joh 9:5)

”Kun saastainen henki lähtee ulos ihmisestä, se harhailee autioilla seuduilla ja etsii lepopaikkaa, mutta ei löydä. Silloin se päättää: ’Minä palaan kotiini, josta lähdin.’ Kun se sitten tulee ja löytää huoneensa lakaistuna ja hyvässä järjestyksessä, se hakee seitsemän vielä pahempaa henkeä, ja ne tulevat sisään ja asettuvat sinne asumaan.”  (Luuk 11:24-26)

Tässä on pätevä hengellinen selitys kulttuurimarxismin piirissä yhtä sairaampiin ilmiöihin johtavaan kehitykseen. Sen myrkyllinen lähde on saastaisuudessa. Suomeksi: vihervasemmistolaisuus on paskaa sisältä ja päältä. Vilpitön sielu joutuu helposti sen saastuttamaksi, ellei sisimmässä ole valoa. Ja haju on kamala.

 

”Minä olen maailman valo.”

 

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.