James Hirvisaari

498. Toimittaja haisee

6 kommenttia

Patologisesti valehtelevilla valtamedian toimittajilla lienee jokin parantumaton mentaalivamma. Ehkä mielisairaala Siperiassa olisi sopiva paikka heille.

Erityisen ärsyttäviä ovat TV-uutisten kommariämmät. V*ttaa katsoa uutisia, kun kaikilla uutistenlukijoilla on se hullun katse. Ja tässä viittaan erityisesti ÄMMIIN, joka ei ole tässä sukupuolineutraali sana. Jostakin syystä telkussa riehuvat nimenomaan kommariÄMMÄT. Kyllä heidän kusipäisyytensä kauas tunnistaa.

Ukoista v*ttaa eniten TV-meteorologit, jotka ovat selvästi demareita – tönkkö pukeutuminen paljastaa, ja sukkahiki haisee kotisohvalle saakka.

Niin, ehkä on todettavissa, että oikeasti VIHAAN valehtelijoita, ja erityisesti vihaan valtaansa väärin käyttäviä median ammattivalehtelijoita. Sen sijaan matoja en vihaa, nehän ovat eläimiä, toki iljettäviä sellaisia, lieroja. En minä silti niitäkään nurkkiini kaipaa. Mutta TV-uutisia on jokseenkin mahdotonta katsoa. Töllö tuossa nurkassa silti möllöttää.

Haisevat ja sangen vihattavat valtamedian ammattivalehtelijat:

-puhuvat pahaa Venäjästä
-puhuvat pahaa Trumpista
-puhuvat pahaa Israelista
-puhuvat pahaa persuista
-puhuvat pahaa kristinuskosta
-puhuvat pahaa isänmaallisisista ja nationalisteista
-suosivat tuhoavaa monikulttuurisuutta
-suosivat kaikenlaisia perversioita
-suosivat EU- ja eurohurmostelua
-jne paljon muuta sairasta ja pahaa, ei koskaan mitään tervettä ja hyvää

Mieleni maailmoissa fantasioin näkeväni valehtelijoiden ammattikunnan haisevan roskaväen ruumiiden riippuvan elottomina hirsipuissa auringon laskiessa, kun kansan mitta oli vihdoin tullut täyteen. Valtamedia on vallan törkeimpänä väärinkäyttäjänä kansalaisten pahin vihollinen.

 

Valehteleva roskaväki uudelleenkoulutukseen. Tai puihin riippumaan.

 

(Älykääpiöille tiedoksi: tämä teksti on kirjallinen taideteos eikä esimerkiksi oman käden oikeutta tai teloituksia puoltava kannanotto.)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

6 thoughts on “498. Toimittaja haisee

 1. ”Vallan väärinkäyttö: röyhkeimmillään mediassa, likaisimmillaan politiikassa ja irvokkaimmillaan oikeuslaitoksessa”

  https://jameshirvisaari.wordpress.com/2018/04/25/487-vaali-ja-vihapuhetta/

 2. Tämän olen huomannut ja kokenut henkilökohtaisesti. 2015 lähtien kun olen puhunut ja pitänyt miekkareita isänmaan puolesta, on valtamedia ( valemediaksi kutsun ) vääntänyt sanomani väärään muotoon. Joka kerta olen näistä tehnyt reklamaation tuonne JSN- kumileimasimeen, langettavaa tuomiota ei kertaakaan ole tullut. Voi kuitenkin olla se hyöty tästä vaivasta, etteivät enään paikalle kutsustakaan tule, tai sitten Hallitus on käskenyt verikoiransa olla tulematta näihin…Tuon käsikassara kun se on!

 3. Samaa mieltä valtamedian toimittelijoista, mutta mitenkäs meteorologit tähän liittyvät?

 4. Valta-valhe-mediat ovat vastuussa kansamme kahtiajakautumisesta, tosin ohjeet siihen ovat tulleet hallitukselta.
  Fakta on myös se, että valheita, propagandaa ja aivopesua tyrkyttävissä valtamedioissa suurin osa ”toimittajitajiksi” itseään kuvittelevista on naisia, (loput pippelin omaavia neitejä) mutta joilla ei ole pienintäkään perspektiiviä poliittiseen kokonaisuuteen eikä siihen, mihin heidän mielipuolinen ja sairas ideologiansa ja mielipuolisuutensa johtaisi sen toteuduttua.

  Hyvä kysymys on myös se, miksiköhän on niin paljon ihmisiä jotka haluaisivat peruuttaa välittömästi äänioikeuden naisilta ja näiden seassa on myös paljon tervepäisiä naisia? tämän trendin ollessa myös kasvamaan päin.

 5. Muuten täysin samaa mieltä, mutta mitä Israelin pro/vs kannanotto tähän liittyy? Se on joku ihmeellinen muotivillitys sosiaalisessa mediassa nyt hekuttaa Israelia, vaikka sionismialla on paljon tekemistä meidän maailman nykyisten ongelmien kanssa. Koko Israel-kysymys pitäisi deletoida näistä keskusteluista. Israel ei ole maailman napa, vaikka se itse haluaa itseään sellaiseksi taikoa.

  Se että valtamedia talloo Israelia nyt, johtuu pelkästään siitä että haluavat talloa Trump:n kaikkia toimia. Valtamedia on kuin päätön kana, eikä niitten pro/vs Israelkannanttoa pidä ottaa minkäänlaisena signaalina sille onko Israel maailman pelastaja vai ei (mitä se ei todellakaan ole).

  Joku kriittisyys pitää nyt meidänkin puolelta löytyä tähän touhuun. Jos tuetaan asioita kritiikittömästi pelkästään siksi että se on valtamedian mielipiteiden peilikuva, niin joudutaan nopeasti hakoteille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s