James Hirvisaari

501. Aidosti ylpeä

Jätä kommentti

Tulipa mieleeni, että olen aidosti ylpeä niistä kaikista henkilöistä, joiden kanssa aikoinaan rakennettiin nollasta Asikkalan perussuomalaisten paikallisyhdistys ja noustiin kunnan kolmanneksi suurimmaksi valtuustoryhmäksi. Olen aidosti ylpeä myös siitä yhteistyöstä, jolla rakennettiin vertaansa vailla oleva menestys vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Päijät-Hämeessä – lukemat olivat huikeita ja hipoivat 30%, ja PS oli suurin puolue *kaikissa* Lahden ympäristökunnissa. Se oli ainutlaatuista koko maassa, vaikka muualla oli joitakin yksittäisiä kuntia, joissa PS oli jopa suurin puolue. Suunta olisi ollut siitäkin vain ylös päin.

Epäluuloinen ja vääriä neuvojia kuunteleva Timo Soini kuitenkin väheksyi kaikkea tätä ja halusi painaa kaiken työmme lokaan. Lopulta hän teki itse vakavaa vahinkoa koko puolueelle, kuten olemme nähneet. Oikea johtaja sen sijaan pitää aina omiensa puolta ja asettaa yhteisen edun aina henkilökohtaisen etunsa edelle.

Minua ei voi rahalla tai asemalla ostaa, sillä olen täysin tinkimätön ja lahjomaton kaikessa tekemisessäni. Ja linja pitää jatkossakin vuorenvarmasti, ja omiani tuen kaikissa tilanteissa. Halveksin niitä, jotka esimerkiksi mediapaineessa kääntävät selkänsä omilleen – omaa pintaansa kiillottaakseen. Ja heitä on politiikassa paljon: omien etujensa tavoittelijoita.

Kaikenlaista vallan väärinkäyttöä vastaan olen taistellut niin tehokkaasti kuin olen kyennyt, ja olen erittäin iloinen siitä, että en ole koskaan vaiennut tai sulautunut massaan, vaan olen aina toiminut rohkeasti vaalien niitä arvoja, jotka ovat sisimpääni rakentuneet: rehellisyys, totuus, reiluus ja oikeudentuntoisuus. Noilla arvoilla pitäisi myös maatamme ja kansaamme johtaa. Valitettavasti vallanpitäjinä ovat nyt roistot ja kansanpetturit. Toivottavasti ensi vaaleissa tapahtuu radikaali suunnan muutos.

Eduskuntavaalit 2011

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s