James Hirvisaari

502. Sana rististä

4 kommenttia

”Mutta niille, jotka uskovat, se on Jumalan voima.”

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “502. Sana rististä

  1. Uusi testamentti on oikeasti sitä mieltä, että ihmisten sieluja joutuu kadotukseen. Ymmärrän sen niin, että heille tapahtuu uskonsa mukaan, eli ”mihin kaatuvat, siihen maatuvat”. Mutta kristinusko tarjoaa ainakin hypoteettisen mahdollisuuden ikuiseen elämään jossakin hienossa paikassa. Ei ole paha asia sellaiseen uskoa. Minäkin uskon.

    • Ja jos kristittyjä vihataan, se johtunee siitä, että he edellyttävät ihmisiltä tinkimätöntä pysymistä totuudessa. Valehtelu on kadotukseen joutuvien harrastus. Myös seksuaalista hurjastelua harrastavat kokevat olonsa vaivautuneiksi kristittyjen seurassa, koska kristityt pitävät kiinni aidosta avioliitosta ja sen puhtaudesta.

  2. Hyvää tulevaa viikonloppua.

    Lähetetty Samsungin tablet-laitteesta.

  3. Juuri näin! On todella olemassa synti ja armo. Ja iankaikkinen elämä ristin armoon turvautuvalle syntinsä tunnustaneelle ihmiselle. Tätä logiikkaa ei tajua oikein kuin uskon sisältä katsellen, ja silloinkin asia on ymmärryskyvyn rajaama oivallus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s