James Hirvisaari

511. Lyhyesti pedofiliasta

1 kommentti

Karmea sananvapauden rajoitus koskee myös kaikkia suomalaisia: Aikuisen miehen yhtymistä 9-vuotiaaseen pikkutyttöön ei saa moittia pedofiiliseksi toiminnaksi, jos kyse on islamin uskosta. Joissakin kulttuureissa lapsiavioliitot ovat näet sallittuja, jopa esikuvallisia.

”Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on linjannut, ettei profeetta Muhammedin kutsuminen pedofiiliksi kuulu ilmaisunvapauden piiriin.” (Yle 26.10.2018)

Valitettavasti tämä on jo todellisuutta Suomessa. Jussi Halla-ahokaan ei olisi saanut aikoinaan sanoa islamia pedofiiliuskonnoksi, vaan sakkojahan siitä ropisi. Karmeaa, kuinka mädätys on niin pitkällä, että lapsia ei enää yhteiskunnassamme suojella – ensin vietiin adoptiolapselta isä ja äiti, sen jälkeen homoliittojen myötä kaikilta lapsilta, ja nythän pedofiliaa ollaan normalisoimassa, ja kriitikkoja vainotaan, kuten professori Tapio Puolimatkaa. Askel askeleelta pimeys hiipii ja ottaa vallan.

Omana näkemyksenäni ja yleisenä kommenttina itse asiaan sanoisin, että aikuisen miehen pelkkä seksuaalinen kiinnostuskin pikkutyttöihin (kuten pikkupoikiinkin) on vakavaa mielenvikaisuutta. Ja jos yhteisö sellaisen hyväksyy, on kyseessä kollektiivinen aivokuppa.

Planeetan suunta on kohti helvettiä.

 

Tuhoutukoon yhteiskunta joka ei lapsia suojele.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “511. Lyhyesti pedofiliasta

  1. Perusta uskonnollinen yhteisö niin saat rauhassa puuhailla laittomuuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.