James Hirvisaari

519. Itsenäisyyspäivänä 2018

2 kommenttia

Itsenäisyyspäivänä 2018

Tunnen syvää vastenmielisyyttä niitä tapahtumia kohtaan, jotka viime päivinä ovat kertoneet karua kieltään siitä, miten ruma maa Suomesta on tehty. Osoitan syyttävän sormen juuri niitä poliittisia päättäjiä kohtaan, jotka nyt hurskastellen julkisuudessa kauhistelevat, että miten tällaista voi tapahtua. Se on juurikin teidän syytänne.

Teille on jo vuosien ajan yritetty kertoa, mitä päättömästä politiikastanne seuraa. Teillä olisi ollut kaikki mahdollisuudet estää viime aikojen raakalaismaiset teot, mutta sen sijaan, että olisitte suojelleet maatanne ja omaa kansaanne, te olette käyttäneet kaikki resurssinne niiden vaientamiseen, jotka ovat uskaltaneet kritisoida omaa maatanne tuhoavaa politiikkaanne.

Suomen kansa on luottanut teihin niin paljon, että valitsi teidät pitämään huolta tästä kauniista maasta ja tästä pienestä kansasta. Teihin luotettiin, koska olette taitavia valehtelijoita. Te lupasitte sen, mitä kansa pyysi, mutta te teitte sen, minkä koko ajan olette tienneet olevan tämän kansan tahdon vastaista.

Mielestäni teidät pitäisi teljetä kiven sisään 30 vuodeksi törkeästä maanpetoksesta.

Minä kuulun niihin, jotka ovat maksaneet sakkoja sen takia, että olen varoittanut Suomeen tulevista haitallisista lieveilmiöistä, jos tämä päättömyys jatkuu. Te olette, täysin tietoisina sen seurauksista, rakentaneet järjestelmän, joka palkitsee ihmisiä siitä, että he pyrkivät valheellisin perustein tunkeutumaan toisten ihmisten kotimaihin. Te olette vedonneet suomalaisten hyväntahtoisuuteen samalla, kun te olette itse tietoisesti vahingoittaneet heidän tulevaisuuttaan, turvallisuuttaan ja elintasoaan. Te ette ole saaneet liikkeelle toivomaanne halpaa työvoimaa, vaan sellaiset joukot, jotka osaavat valehdella teidän laillanne mustan valkoiseksi – ja jotka ovat valmiita käyttämään väkivaltaa saadakseen haluamansa.

Heidät te olette toivottaneet tervetulleiksi, samaan aikaan kun olette kaikin mahdollisin tavoin pyrkineet vaientamaan, mustamaalaamaan ja kriminalisoimaan niitä suomalaisia, oman maanne kansalaisia, jotka eivät ole halunneet käyttää aseenaan mitään muuta kuin sanoja.

Se Suomi, mitä te olette rakentaneet, näkyy tämän päivän arjessa. Se väkivalta, pelko ja kauhu, jota tekin nyt olette muka tuomitsemassa, on todellakin teidän omaa syytänne.

Vihapuhe ei raiskaa. Se on vihaista puhetta, johon teidän toimintanne suututtamalla Suomen kansalla on kaikki oikeus. Väärin kohdellut ihmiset tekevät epätoivoisia tekoja. Te olette kohdelleet väärin oman kansanne jäseniä. Petos ja epäoikeudenmukaisuus kostautuu aikanaan tavalla tai toisella.

Ajatus ei ole rikos. Mielipide ei ole rikos. Oman kansan pettäminen on kuolemansynti.

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi.

 

Tili: FI31 8312 3710 1942 75 – Saaja: James Hirvisaaren valitsijayhdistys – Summa: 1 – 6000 €

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “519. Itsenäisyyspäivänä 2018

  1. Rehellinen itsenäisyydenpäiväpuhe! Rehellisyydestä maahanmuuttopolitiikan osalta tarvittaessa sakotetaan, totuuden kiertämisestä tai suorasta valehtelusta Suomen poliittinen eliitti palkitsee. Monta konnaa ja isänmaanpetturia Suomea Hallituksessakin syö. Eivät koskaan oikeasti vastaa maanpetturuudesta itsenäistä Suomea vastaan. Kierous on heillä tapanaan olivatpa he mielestään kristittyjä tai eivät.

  2. Sen, että me ihmiset asumme eri seuduilla, että me valitettavasti emme aina ymmärrä toistemme kieltä, että meillä on erilaisia tapoja ja tottumuksia, ei suinkaan tarvitse merkitä yhteydentunnon rikkoutumista. Toisaalta taas voidaan mikä tahansa erikoispiirre ottaa eristyksen perustaksi, alkaa tehostaa sitä, kunnes ihmiset itsekin uskovat sen olevan jotain oleellista, auttamattomasti jakavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.