James Hirvisaari

520. Kaunista vihapuhetta

2 kommenttia

Vihapuhe se vasta kaunista puhetta on – silloin kun se kumpuaa kehitysmaaraiskaajien teot tuomitsevien vihaisten suomalaisten suusta ja sielusta.

Rumaa vihapuhetta ovat kuolemaa vääräuskoisille karjuvien puusilmäisten partasutien oksennukset sekä kollektiivisessa mielenhäiriössä kunnon ihmisiä demonisoivien suvakkihuorien ulinat.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “520. Kaunista vihapuhetta

  1. Oikeassa olet, vihapuhetta ei ole kuitenkaan mihinkään kirjattu..
    Mitä se on, kuka heittää ensimmäisen kiven?

  2. Omaa itseään on katsottava totuudellisesti silloin, kun huomaa itsensä vajavaiseksi, katsottava silmästä silmään sitä tosiasiaa, että minussa on nyt vihaa, tunnen kostonhimoa, myönnettävä se, katsottava sitä rauhallisesti, käsiteltävä sitä. Minkä arvoinen tuo tunne on? Miksi tämä elämä muuttuisi, jos kaikilla olisi tuollainen tunne? Kyllä tuon totuudellisen tarkastelun valossa monet ongelmat, hyveen ongelmat ja paheen ongelmat, raukeavat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s