James Hirvisaari

521. Veturimies

Jätä kommentti

Mainiot veturimies-kansanedustajakollegat saivat kirjoittaa viimeiseen Veturimies-lehteen, mutta minulta ei edes kysytty. Pitää silti säilyttää tämä historiallinen Veturimiesten liiton julkaisu, vaikka tuo inhovasemmistolainen AY-liike on tulipunaisen kommunistinen poppoo ja häpeäksi kaikille niille, jotka arvostavat hienoa ammattiaan ilman poliittisia virityksiä. Nyt se on sitten Rautatiealan Unioni. Arvioni mukaan sekin hengeltään pelkkää vasemmistoa eikä laisinkaan ammattia korostava.

Kuulin, että Veturimiesten liitto (eli sen kommunistijohto) olisi halunnut erottaa minut aikoinaan jostakin tekosyystä, poliittisesta sellaisesta tietenkin. Toistan sen mistä olen paasannut: valhe ei kestä totuutta. Pelkkää haisevaa paskaa on semmoinen sekoitus, joka ei siedä tuiki tärkeää kritiikkiä oman väen taholta.

Ymmärtäkää nyt te saatanan AY-idiootit, että olen erittäin ylpeä veturimiesammatistani, mutta en TODELLAKAAN ole vasemmistolainen enkä minkään sortin sosialisti, en myöskään kansallissosialisti. Se minua suuresti vituttaa, että te MINUN eläkerahojani syydätte saastaisten vasemmistopuolueiden tukemiseen. Haistakaa siis verinen ripulipaska, te inhat jenginpetturit.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s