James Hirvisaari

522. Likainen sodankäynti

3 kommenttia

Tämän päivän Suomessa järkeviä näkemyksiä esittävät fiksut ihmiset ovat nykyään alakynnessä ja altavastaajina. Se johtuu siitä, että poliittisessa sodankäynnissä vastapuoli on valheellisuudellaan onnistunut sitomaan ihmisten omattunnot puolelleen vääristämällä todellisuutta. He ovat demonisoineet kunnon kansalaisia, jotka haluavat vain puolustaa omaa maataan, omaa kansaansa ja omaa kulttuuriaan ulkoisilta uhkatekijöiltä. Heikot ja hauraat, moraaliltaan selkärangattomat yksilöt ovat siten langenneet teeskentelyyn ja tekopyhyyteen ja liittyneet puusilmäisten pöyristelijöiden näytelmäkerhoon. Kollektiiviseen hurskasteluun, hyveliputukseen ja moraalisäteilyyn osallistuvat lähes kaikki poliitikot.

He julkeavat pitää itseään hyvinä ihmisinä ja ainakin muita paljon parempina. He syyttävät kansamme tulevaisuudesta aidosti huolissaan olevia suvaitsemattomuudesta ja kutsuvat heitä vihapuhujiksi, vaikka heidän omasta suustaan kumpuaa äärimmäisen ilkeitä sanoja ja vaikka heidän silmistään huokuu jopa silkkaa veljesvihaa. Heille politiikka on likaista sodankäyntiä, ei rehtiä aatteiden kilpailua.

Kehitysmaakulttuureista saapuneiden barbaarien raakalaismaisia tekoja hyssytellään ja niitä ”ymmärretään”, mutta maahanmuuttopolitiikan kriitikoista tehdään poliittisten oikeudenkäyntien avulla rikollisia. Rasisteiksi, fasisteiksi, äärioikeistolaisiksi ja natseiksi nimitellään niitä, jotka rohkenevat moittia väärää politiikkaa ja joilla on aseinaan pelkkiä sanoja. Kaikki valtamedian toimijat häpäisevät journalismia toimimalla valheellisuuden airueina, ja heillä onkin suurin vastuu kansamme johtamisesta turmioon.

Sataan vuoteen kansamme keskuuteen ei ole lyöty yhtä tuhoisaa kiilaa. Tilanteen voi parantaa vain vankka moraalinen ryhdistäytyminen ja paluu totuudellisuuteen kaikilla yhteiskunnan tasoilla ja kaikilla politiikan sektoreilla.

Olen jokseenkin pettynyt suomalaisten kykyyn muodostaa todellista tilannekuvaa, tunnistaa valhe ja toimia moraalisesti oikein näissä asioissa, joten en ole tulevaisuuden suhteen erityisen toiveikas.

 

Suomalaisten yhteishenki ei saa eikä voi perustua valheeseen.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “522. Likainen sodankäynti

 1. > poliittisessa sodankäynnissä vastapuoli on
  > valheellisuudellaan onnistunut sitomaan ihmisten
  > omattunnot puolelleen vääristämällä todellisuutta

  Itse ajattelisin, että kyse on siitä, että nämä valheen kohteeksi joutuneet ovat omaksuneet altavastaajan roolin. Ja silloin julkisuustaistelussa aina jää häviäjän puolelle. Kysehän on kaikilla eläinlajeilla ilmenevästä ”lihasten pullistelusta”; katsotaan kuka on kuka. Ei siinä kysytä valhetta eikä totuutta.

  > He julkeavat pitää itseään hyvinä ihmisinä ja
  > ainakin muita paljon parempina.

  Valtio on, puuttumalla rankalla kädellä yhteiskunnan toimintaan, eliminoinut kansan keskuudesta ”kunnian miehet”. Hyveet, niin kuin kunnia ja maine, on politisoitu. Ihmispopulaation keskuudessa ei käytännössä ole enää hyviksi, rehellisiksi ja luotettaviksi tunnettuja ihmisiä ollenkaan.

  — Silti ihmislauman, sanoisinko jopa geneettinen, ainakin viettiperäinen, käyttäytymismalli, että lauman johtajaa seurataan ja totellaan sokeasti on yhä voimissaan. Tämä kymmenien tuhansien vuosien kuluessa opittu toimintamalli ei häviä hetkessä, ei ainakaan muutamassa tuhannessa vuodessa. Nyt suuren massan tottelevaisuus ja sokeus (poliittisen / esi-) vallan edessä on valjastettu toimimaan tuota suurta enemmistöä vastaan.

  Valtakoneisto suojelee moraalisesti ala-arvoisia henkilöitä ja on vuosikymmenten kuluessa täyttynyt roskasakilla.

  — Thomas Jefferson sanoi, että perustuslaki pitäisi kirjoittaa uusiksi aina 19 vuoden välein. Vallankumous.

  Vallankumouksen jälkeen idealistit tulevat valtaan. Heillä on aate ja visio. He eivät ole ostettavissa. Mutta parin kymmenen vuoden päästä vallan kahvassa ovat jo aivan muut ihmiset ja heidän motiivinsakin ovat aivan muut. Entä sitten kahden sadan vuoden päästä.

  — Katso mitä Ruotsissa on tapahtumassa!

 2. ”Möge die helle Flamme unserer Begeisterung niemals zum Erlöschen kommen. Sie allein gibt auch der schöpferischen Kunst einer modernen politischen Propaganda Licht und Wärme.”
  😉

 3. Suomalaisten yhteishengen ei myöskään pidä perustua pakotukseen, kiristykseen ja väkivallalla uhkailuun (verotus).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.