James Hirvisaari

525. Omituinen kansan jakautumisen syy

2 kommenttia

Aika erikoista, että suomalaisten keskuuteen syntyy riitaa ja kahtiajakautumista sen perusteella, kuinka suomalaiset suhtautuvat viidakon ja aavikon kansojen massamaahanmuuttoon tänne Pohjolan perille.

Mielestäni järkevät ja moraaliset ihmiset haluavat pitää huolta maan turvallisuudesta ja ennen kaikkea omasta kansastaan, mutta vihervasemmistolaiset ja muut internationalistit ja globalistit haluavat ennen kaikkea hyysätä muukalaisia ja siten jopa tukea islamin invaasiota.

Tosin asialleen vihkiytyneet vasemmistolaiset ideologit nimenomaan haluavatkin kaaosta eivätkä järjestystä. Eivät he tätä heitä äänestävälle hölmölle työväestölle tietenkään kerro.

Tahallaan he haluavat eripuraa synnyttää ja yhteiskuntarauhaa järkytttää. Pidän monikultturistien äänestämistä äärimmäisenä typeryytenä ja tietenkin kansanpetturuuutena. Eivät he ole mitenkään ”edistyksellisiä”, vaikka sellaiseksi aatettaan kuvailevat.

Miksi he haluavat kaaaosta? He ovat katkeria ja haluavat vallankumousta.

Miksi he ovat katkeria? He ovat hävinneitä ja haluavat revanssia.

Punikit.

Vuosisadan takaisista traumoista pitäisi jo päästä eroon. Kansan jakautumista edistävä puoluejärjestelmä pitäisi kieltää. Luokka-ajattelu ja poteropolitiikka on vaurioksi yhteiskunnallemme.

Kieltäydyn suhtautumasta punikkeihin punikkeina. Heidän henkensä elää, mutta he ovat traumaattinen ja moraalisesti harhautunut kansanryhmä. Vihassaan he ovat kuitenkin vaarallisisia.

Suomalaisten olisi vihdoin syytä pitää yhtä ja opetella lempeää ja leppoisaa yhteiseloa. Rakastetaan punikit ehjiksi.

Sitä voisi harjoitella vaikkapa näin joulun aikaan.

 

Nämä ovat aurinkovarjoja.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “525. Omituinen kansan jakautumisen syy

  1. Suomen kansa tarvitsee kollektiivista sielunhoitoa.

  2. Meidän sanalliset ilmaisumme ja käsitteemme ovat merkillisen hataria ja sekavia. Ihmisessä on tarve hahmottaa asiat, nähdä ne kokonaisuuksina ja ilmaista ne sanalla. Ilmaisu palvelee meitä hyvin konkreettisissa asioissa, mutta käsitteellisyydessä se ei lainkaan päde. Siitä johtuu, että ideologiat, olkoonpa ne uskonnollisia, poliittisia tai mitä tahansa aateryhmityksiä, voivat kaikki sisältää mitä vain suurimmasta julmuudesta kauneimpaan rakkauteen. Ihmiset ryhmittyvät käsitteiden ympärille ja taistelevat keskenään. Ja ne, jotka eniten taistelevat, kaikkein vähiten tietävät, minkä puolesta he taistelevat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s