James Hirvisaari

527. Tulta munille!

3 kommenttia

Olen ehdolla eduskuntaan, koska haluan – ja uskallan – jatkossakin kertoa suomalaisille asiat niin kuin ne oikeasti ovat. Haluan myös olla varmistamassa sen, että Suomea johdetaan siihen suuntaan, minne suomalaiset itse haluavat mennä. Ei sinne, minne heitä valheiden verkolla yritetään väkisin vetää.

Olen jo saanut sakkoja siitä, että uskallan puhua ääneen hallitsemattoman haittamaahanmuuton lieveilmiöistä ja puolustaa perinteisiä suomalaisia arvoja,  enkä aio antaa periksi jatkossakaan. Moni on Suomessa jo peloteltu hiljaiseksi, mielipidevaino on valitettava tosiasia tässäkin maassa, mutta minä en aio antaa periksi.

OLEN EHDOKKAANA HÄMEESSÄ VALTAKUNNALLISEN REFORMIN YHTEISLISTALLA

Reformin ehdokkailla ei ole yhteistä ohjelmaa, mutta

1) sananvapauteen Reformin ehdokkaat sitoutuvat, samoin siihen, että
2) omaa joukkoa ei moitita julkisesti missään tilanteessa.
3) Yhteisenä pohjana on myönteinen näkemys suorasta demokratiasta, eli kansalaismielipidettä on kuunneltava päätöksenteossa.
4) Ykkösasia on se, että vastustamme puoluevaltaa ja puoluekuria. Eli Reformi ei ole puolue vaan sitoutumattomien liitto, jolle on tärkeää
5) itsenäisen Suomen ja suomalaisten etujen ajaminen.
6) Massamaahanmuuttoon suhtaudumme erittäin kriittisesti.

Suomalainen sisu ei ole vain myytti. Meitä rohkeita, isänmaallisia suoraan sanojia on vielä paljon, mutta vaaleissa tarvitsemme Sinunkin tukeasi, niin että pystymme kertomaan mahdollisimman laajalti siitä vaihtoehdosta, jonka totuus tarjoaa: puolueiden ulkopuolelta nousevasta kansanliikkeestä, Reformista, joka haluaa sanoa rumankin sanan niin kuin se on.

 

Valta minulle – minä annan sen kansalle.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “527. Tulta munille!

 1. VAALISIVUSTO: teidänsyytänne.fi

  ”Kovat piippuun – roistot kiikkuun.”

 2. Ihan kuin lainaukset ”vastustamme puoluevaltaa ja puoluekuria” ja ”omaa joukkoa ei moitita julkisesti missään tilanteessa” olisivat ristiriidassa keskenään.

  Jokainen järjestö, joka vaatii jäseniltään todellisuuden tukahduttamista, on luonteeltaan vapautta vastustava ja siten ihan tavallinen ja perinteinen puolue. Reformi on täsmälleen samanlainen vero-orjuuttaja, kuin jokainen puolue ennen sitä – ilman yhtään ainutta poikkeusta.

  Politiikkaa ei voi korjata sisältäpäin, koska jo pelkkä korjaamisyritys vaatii yhteiskunnan väkivaltakoneiston käyttämistä eri mieltä olevien vaientamiseen.

  • Teesi ’omaa joukkoa ei moitita julkisesti missään tilanteessa’ on hyvän käytöksen ohje, ei minusta puoluekuria. Toisten haukkumisella ei missään elämässä saa positiivisia vaikutuksia vaan pelkästään hajottamista. Tasapainoinen perhe opettaa jo lapsia anteeksipyyntöön rumista sanoista. Rakkaus rakentaa, viha rikkoo. Jos perheessä on riitoja, ei niitä julkisesti perata vaan oman väen kesken.

   Mikä olisi oma ehdotuksesi politiikan muutokseen, jos ei politiikan sisältä? Väkivalta ulkoapäin? Kannetaan roistot roskikseen? Miten saat suomalaiset niin suurena joukkona eduskuntatalon eteen, että sillä olisi vaikutusta, vaatimaan hallituksen erottamista? Voipi kestää vaarallisen kauan niin, että maa natisisi liitoksissaan ja tuho olisi niin raskauttava, ettei ihmisillä olisi energiaa mihinkään yhteiskunnalliseen, kun pelkkä olemassaolo olisi raahautumista kädestä suuhun ruokaa etsien muiden joukossa tapellen leipäpalasta. Saattaisi nousta oman edun tavoittelijat edelleen valtaan.

   Ranskassa kansa on noussut kapinaan sortajiaan vastaan. Meilläkin on keltaliivejä jo pikkuriikkisenä joukkona nähty mutta vielä on matkaa, että massat tulisi siihen mukaan. Reformilla on sama päämäärä kuin keltaliiveillä eli suora kansanvalta. On hyvä, että hyökätään monelta taholta, mennään vallan ytimeen ja toimitaan ulkoparlamentaarisesti. Tehokkaampaa on toimia ja antaa tukensa nyt vielä niille vähille toimintaa yrittäville kuin arvostella heitä, varsinkaan jos ei itsellä ole parempaa keinoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s