James Hirvisaari

531. Lyhyesti ja yksinkertaisesti

2 kommenttia

Minä haluan, että Suomi pysyy tulevaisuudessakin selkeästi suomalaisena ja suomenkielisenä. En siis halua tänne liikaa vierasperäistä väkeä. Sen tähden maahanmuuttopolitiikka on minulle tärkein aihe. Eikä siihen edes tarvita erityisiä perusteluja; riittää, että olen sitä mieltä.

Kehitysmaaraakalaisten kepposteluihin ei rangaistuksien koventaminen valitettavasti vaikuta millään tavoin. Jos barbaarisia tekoja halutaan ehkäistä ennalta, barbaareista pitää päästä eroon eikä tänne pidä niitä laisinkaan päästää. Muutoin raiskaustilastot jatkavat pahenemistaan. [Lisäys 15.1.2019]

Mamupolitiikan kiristämiselle on vahvat perusteet. Pösilöt luulevat – tai haluavat ehkä jopa tahallisen valheellisesti viestittää – että taustalla olisi muka rasistinen motiivi. Harvalla on mitään hyvin käyttäytyviä muukalaisia vastaan. Liika on silti aina liikaa. Suomi pysyköön Suomena. [Lisäys 30.1.2019]

Suora ja lahjomaton. Suomalaisen Suomen puolesta.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “531. Lyhyesti ja yksinkertaisesti

  1. Asia on vähän niin kuin uskomisen kanssa. Minun ei tarvitse perustella kristillistä uskoani. Riittää, että minä uskon.

  2. Maahanmuuttopolitiikka on hiukan liian laaja käsite. Nimenomaan TURVAPAIKKAPOLITIIKKAAN tarvitaan kovia tiukennuksia väärinkäytösten välttämiseksi ja massoittaisten kansainvaellusten ehkäisemiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s