James Hirvisaari

532. Sankari vai pelkuri?

3 kommenttia

Kumpi on parempi: avoin rasismi vain piilorasismi?

Jos avoimella rasismilla voidaan ennaltaehkäistä suomalaisten naisten ja tyttöjen joukkoraiskauksia, meidän tulisi ilman muuta harrastaa avointa rasismia rohkeasti ja jopa intohimoisesti. Neitojemme turvallisuus on näet paljon tärkeämpi ja painavampi asia kuin täysin yhdentekevä ja perusteeton rasistimaine.

Olen mieluummin sankari kuin pelkuri.

Tyttöjä saalistavat kehitysmaaraakalaiset eivät kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “532. Sankari vai pelkuri?

  1. Monet ovat jollain tavalla niitä ”piilorasisteja”. Harvat suomalaiset ovat salaa tai julkisesti ehtoja rasisteja, jotka syrjivät ja sortavat perusteettomasti toista vain ihonvärin eli rodun pohjalta. Sellaista erottelua on syntynyt, että on opittu kokemusten kautta välttelemään joukkoja, joista on noussut suhteessa muita runsaammin raiskareita, muita rikoksentekijöitä ym. häiriköitä. Se on minusta tervettä varovaisuutta. Esim. Kosovasta aikoinaan tulleet muslimit eivät ilmeisesti tuottaneet selviä ongelmia, mutta nämä Euroopan ulkopuolelta tulevat muslimit kyllä. Tataareita tuli vielä aikaisemmin ja ymmärtääkseni hyvässä järjestyksessä. Pohjois-Afrikan, Lähi-idän ja Afganistanin väestöryhmät ovat taas Euroopassa riskiryhmiä. Omissa valtioissaan heitä osataan ohjata ja pitää järjestyksessä kai Eurooppaa paremmin. Näin kulttuurien erilaisuus korostuu, vaikka tällä ei saa peittää yksilöiden omaa pahuutta ja valintoja. Pakolaisten mukana on todistettavasti kulkeutunut Eurooppaan myös omien maidensa pohjasakkaa rikoksiaan pakoon. Kuka näkee päältä pahat? Kyllä viisas katsoo tarkemmin ns. eteensä. Jos se on samalla jonkin sortin rasismia, olkoot vain.

  2. Aivan sama minkälaisilla leimoilla suvakismiin sairastuneet mustamaalaavat niitä, jotka haluavat puolustaa Suomen neitoja raakalaisilta. Heitä on puolustettava joka tapauksessa. Vain lapanen, jota ei voi mieheksi kutsua, ei puolustaisi tyttäriään. Rasismi on huono ja täysin sopimaton sana tässä yhteydessä, mutta itsepähän nuo suvakkihuorat haukkumisen aloittivat…

  3. …Ja jos rasismilla tarkoitetaan että näiltä raiskareilta takavarikoidaan vehkeet, olen rasisti. Joskus meinaan näin totesin, rikoksentekoväline valtiolle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s