James Hirvisaari

537. Paskastanian groomaajat

4 kommenttia

Suomessa joutuu valitettavasti olemaan tarkkana siinä, mitä suustaan julkisesti päästää. Pari vuotta sitten puhuin Seinäjoen Rajat kiinni -mielenosoituksessa, ja siitähän seurasi poliisitutkinta. Se ei johtanut oikeudenkäyntiin, mutta apulaisvaltakunnansyyttäjätär totesi vuosi sitten Helsingin Sanomien artikkelissa, että se Hirvisaari on erityisen vaikea tapaus. KAS KUN noille moraaliltaan mädäntyneille vääryydenpalvelijoille on tärkeintä tukkia suut niiltä, jotka puhuvat asioista suoraan ja haluavat varjella lapsiamme ja neitojamme aavikkobarbaarien ja muiden kehitysmaaraakalaisten saalistukselta.

Sain taannoin sanoistani sakkoja, kun varoitin hillittömän maahanmuuton seurauksista, ja erityisesti nyt on ikävä todeta, kuinka silloiset sanani kaikuivat kuuroille korville: Kirjoitin, että vääräntyyppisen maahanmuuton myötä ”Suomessakin tulee olemaan lisääntyvässä määrin myös… seksuaalista häiriköintiä… raiskausrikoksia… ja jopa… terrorismia.” En nyt viitsi mainita, mikä seikka näitä alhaisia tekoja ja niiden tekijöitä yhdistää ja toisiinsa sitoo, mutta voin vakuuttaa, että KRISTINUSKO SE EI OLE.

Poliittinen korrektius on sairasta. Jos aavikkobarbaarit tai viidakon villi-ihmiset tai paskastanian groomaajat tai muut raakalaiset saalistavat nuoria tyttöjä, asiaa pitää rajusti vastustaa ja se pitää myös voida selvällä suomen kielellä suoraan ja kaunistelematta ilmaista. Ja tokihan nuo raiskaajalaumat ovat jo itse pilanneet omien kansanryhmiensä maineen, eipä siihen muiden apua tarvita.

Noiden barbaarien mielestä vääräuskoisten neitokaisten joukkoraiskaaminen on hauska harrastus. Siis se on heidän mielestään kivaa ajanvietettä, kun vieläpä yksissä tuumin touhutaan. Ymmärrämme, että keskuuteemme tunkeutuneiden kulttuurimme vihollisten mielenmaailma on kovin kehittymätön, ja noilta alkukantaisilta ihmisolennoilta puuttuu koko inhimillinen moraalikoodisto.

Se, että nuoret eivät ole osanneet varautua näihin hyökkäyksiin, on seurausta hyssyttelystä. Keskustelu aiheesta on haluttu tukahduttaa. NOLLATOLERANSSIA ei vaadittu ulkomaalaisille raiskaajille – vaan suomalaisille totuudenpuhujille.

Mutta mitä ajattelevat SUVAKIT? Heidän mielestään kulttuurisensitiivisyys on tärkeämpää kuin lastemme turvallisuus. Heidän mielestään arabinuorukaisten oikeus elää oman kulttuurinsa mukaan on paljon tärkeämpää kuin nuorten tyttöjen koskemattomuus. Ja meidän olisi muka vain totuttava sietämään erilaisuutta ja varmaankin jopa ihailtava tätäkin monikulttuurin rikkautta.

Pakko sanoa, että suvakismi on todellakin vakava mentaalivamma. Paljon mätää pitää pääkopassa olla, jos tämmöisiin ongelmiin puuttumiseen ei löydy koko kansan tahtoa. Pelkkä muukalaisten valistaminen ei auta yhtään mitään.

Aika monta naista ja tyttöä olisi jäänyt raiskaamatta viimeisen 10 vuoden aikana, jos meitä olisi kuunneltu. Voi olla, että jos vallankäyttäjät eivät pidä Suomea turvallisena laillisin keinoin, heihin pettyneet kansalaiset alkavat pian käyttää laittomia keinoja. Meitä varoittajia on sitten turha siitä syytellä.

Minä en suostu tätä monikulttuurisoopaa nielemään. Mutta tämähän ei tule loppumaan, ennen kuin vallanpitäjät Suomessa vaihdetaan. Kevään vaaleissa kuitenkin nähdään, kuinka valtamedian harhauttama kansa taas haluaa tätä samaa.

Tunnen silkkaa vihaa noita röyhkeitä, lapsia raiskaavia ihmisjätteitä kohtaan, mutta yhtä hyvin tunnen syvää vihaa hurskastelevia poliitikkoja ja asioita vääristelevää valtamediaa sekä tietenkin myös häpeällistä vääryyslaitosta kohtaan.

Peli kovenee. Pian on kriitikkoja vankilassa, ja tyhmille suomalaisille naureskelevat raiskaajat jatkavat kaikessa rauhassa harrastuksiaan. Korostan, että tästä ongelmasta ei päästä eroon raiskaustuomioita koventamalla eikä poliiseja lisäämällä ja vielä vähemmän kansalaisten suuta tukkimalla. Nyt tarvittaisiin paljon tehokkaampaa rikostorjuntaa ja ennaltaehkäisyä.

Joku ehkä toivoi minulta taikasanaa tai viisastenkiveä, mutta valitettavasti tämä ilmiö ei tule häviämään ennen kuin sen aiheuttajat täältä häviävät – viimeistä varsaa myöten.

James Hirvisaari Oulussa 26.1.2019
Mielenosoitus lastemme turvallisuuden puolesta

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “537. Paskastanian groomaajat

  1. Kyllä mädätys asein loppuu jos ei muuten.

  2. Muutama vuosi sitten siis ennustit samoin kuin minä. Eipä siihen hirveitä ennustajanlahjoja tarvittu, katsoi vain mitä muualla on tapahtunut! Ennustin ja uumoilin myös tämän olevan laskelmoitua businesta ja sitähän tämä on ollut…Follow the money, sieltä syylliset löytyy ja meidän pitää saattaa ne edesvastuuseen teoistaan.
    Mutta ensin tehdään vaaleissa yllätys ja lähdetään muuttamaan tätä saatanallista systeemiä.
    Pontus Söderblom/Reformi-Häme.

  3. Tehokkain ennaltaehkäisevä pelote ja sopivin rangaistus näille lasten – ja yleensä raiskaajille olisi kirurginen kastraatio. Kastraatiota voisi olla kaksi luokkaa. A)Normiraiskaajalta poistetaan vain kivekset ja B) kivesten lisäksi amputoidaan myös penis niin, että jää korkeintaan n.5cm pätkä. Tämä kovempi operaatio suoritettaisiin AINA lapsenraiskaajalle. Tämä, jos mikä olisi jarru raiskaamiselle ja aiheuttaisi jopa ennennäkemättömän maastapaon(maturaiskaajat). Ko. rangaistusmuoto koskisi tietysti sekä kantasuomalaisia että ulkomaalaisperäisiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.