James Hirvisaari

539. Lupaus

3 kommenttia

En yleensä lupaa mitään, mutta nyt teen poikkeuksen:

Lupaan sanoillani puolustaa seksuaalivähemmistöjä kehitysmaaraakalaisten terrorisoinnilta samalla teholla kuin puolustan muutenkin yhteiskuntamme turvallisuutta ja erityisesti nuoria neitoja noiden barbaarien saalistukselta.

Meidän maassamme vähemmistöjen ei pidä pelätä alkukantaisista uskontokulttuureista nousevia uhkia. Sen tähden maahanmuutto on pidettävä kurissa. Ja maahanmuuttopolitiikkaa on rankasti tiukennettava. Vaadin ehdotonta nollatoleranssia kaikille tahoille, jotka julistavat kuolemaa homoseksuaaleille. Uskonnollista rikoslakia ei pidä Suomessa suvaita missään määrin.

Lisäksi viilaan ilmaisuani osoittamaan tarkemmin, mitä tarkoitan. Olen puhunut poikkeavuuksista, mutta puhun nyt mieluumminen ”erikoisuuksista”.

Pojista tykkääviä poikia on aina sanottu hiukan erikoisiksi. Halventaminen on tarpeetonta.

En ole muuttanut omaa kantaani esimerkiksi avioliittokäsitteen suhteen, jonka edelleen ajattelen olevan yhden miehen ja yhden naisen välinen liitto. Suomen lainsäädäntö on tässä kohden pahasti harhassa.

Erikoisuudet olkoot siis erikoisuuksia, mutta niitä ei pidä normittaa – eikä vakiintuneita käsitteitä muuttaa.

Syrjintä ei kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan – ei myöskään kansalliskonservatiivien syrjintä.

 

Näin toimitaan primitiiviyhteiskunnissa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “539. Lupaus

  1. Ihmettelin suunnattomasti jo 2015 mitä sateenkaariväen päässä liikkui, kun oikein hamusivat näitä idän ihmeitä tänne. En vieläkään ymmärrä myöskään kirkkoa joka suojelee näitä suvaitsevaisuudessaan.
    Jos annamme heille vallan, saavat sateenkaaret siivet selkään ja kirkot poltetaan roviona ilmaan.
    Millä logiikalla siis nämä haluavat tuhota itsensä?

  2. Liberaalit, maallistuneet muotiajattelijat ovat lähteneet hypoteesista, että he omistavat parhaan mahdollisen aatemaailman. Ja koska se kerran on parhainta mahdollista, esimerkillä, valtamedian äänellä ja varhaiskasvatuksella tämä aatemaailma käännyttää fundamentalistimuslimeita riittävässä määrin. ”Sivistyneet Alanit” tavoite, käytäntö … no aika näyttää. Homoseksuaalit eivät ole nykyajan Suomessa missään helteessä, pikemmin heterot ja Uuden Testamentin arvomaailmasta kiinni pitävät ovat. Tietysti jos maasta tulee tulevaisuudessa islamilainen, tavat ja kulttuuri muuttuvat.

  3. Syrjintä nimeomaan on sivistystä, koska se tarkoittaa, että valtiovalta ei puutu ihmisten väliseen kanssakäymiseen väkivalloin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.